Nedělní info

Rejnokův nedělní připínáček

I dnes, na čtvrtý adventní den, vychází Připínáček.

Vítám vás u dnešního nedělního čtení. Na začátek vám chci říci, že vás nebudu zdržovat dlouho, je přeci jen Štědrý den a každý má jistě jiné zájmy než být na internetu a číst stránky o hře World of Tanks. Ani já nejsem výjimkou. Proto budu velmi stručný.

Jménem svým i jménem redakce všem našim čtenářům přeji krásné prožití dnešního večera a následujících slavnostních dnů. Ať pod stromečkem naleznou vše, po čem touží, ať mohou ten dnešní večer strávit s tím, koho mají rádi, s tím, s kým jim je dobře a užijí si ho. To bych nebyl já, abych něco nepřipomněl, takže nezapomeňte na to, že dnes večer budou tradiční Pelíšky. Pro mě to je tradiční náplň večera. Tento film k tomu prostě patří. Znám jej skoro nazpaměť, ale nikdy ho nevynechám.

Zároveň se omlouvám na sníženou redakční aktivitu. Přeci jen jsme také lidé a chceme si užít volna a lidí, na kterých nám záleží. Takže se může stát, že ně vždy vyjde nový článek, ale doufám, že to v těchto dnech pochopíte. Děkuji.

Takže vám všem ještě jednou přeji dobrou chuť u večeře a ať vám nezaskočí v krku kost.

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments