Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Vítám vás u nedělního čtení.

Nedělní poledne a Připínáček už se staly vlastně synonymem. Takže vás vítám u dnešního čtení. Musím se přiznat, že už včera jsem měl pocit, že je neděle. Asi víte proč. Ano je to tím, že v pátek byl svátek. Věnovala se mu včera Sowička. Tak jestli si chcete oprášit své historické znalosti, přečtěte si její článek.

Pro ostatní tady mám pár informací ze světa tanků.

Aktualizace

Tou nejdůležitější je datum aktualizace 1.23. Aktualizace proběhne na jednotlivých serverech následovně? Asia server 20.11. (zde ji ještě WG může posunout o den tedy na 21.11.), NA server 21.11. a u nás v Evropě se těšíme na 22. listopadu. Dle dobrých zvyklostí uvolnil WG aktualizaci k předběžnému stažení.  Aktualizaci tvoří 548 MB pro HD verzi a 412 MB pro SD klienta. Více informací najdete na stránkách WG.

Vánoce

Také se chci zastavit u nadcházejících Vánoc. Samozřejmě že s ohledem na hru. Chci připomenout, že WG unikl seznam tanků, na které se můžeme těšit ve vánočních velkých boxech. Celý článek je k dispozici zde.

Spousta z vás napsala, že žádný ze zmíněných tanků není pro ně dostatečnou motivací nakupovat bedny. No nevím. Většinou se bedny kupují kvůli zlatkám, které jsou pravidelně nejlevnější a nejvýhodnější. Tank z bedny je spíše takový příjemný bonus než důvod k nákupu. Já sám si s vánočními zlatými vystačím celý rok. Ten letošní byl výjimečný. Zlaté jsem neutrácel. Takže se letos spíše řadím do řady těch, kteří vánoční krabice kupovat nebudou, protože zlaté nepotřebují. Navíc jsem měl štěstí a patřil jsem mezi ty, kteří využili bonusový kód z minulého týdne a protože T34-85 M mám v garáži, získal jsem kompenzaci ve zlatých. Kompenzace doposud na účtech zůstala. Tak doufám, že i WG celou kapitolu uzavřelo.

Co se ještě vyplatilo, byl nákup prémiového účtu.  Ten mám také ještě minimálně do příštích vánoc, takže moc důvodů k utrácení nemám.  Takže se vlastně oklikou dostávám zase na začátek, že boxy bych si koupil, kdyby tam byl nějaký zajímavý tank. Takže vlastně mají pravdu všichni. Jde jen o určitý úhel pohledu.

Sklad – obchod za žetony

 

A pro dnešek poslední věc. Pokud jste využívali Twitch drops, nezapomeňte, že celá akce končí 20.11. v 5:59.  Takže jestli jste ještě neutratili všechny žetony, nezapomeňte si vybrat a nakoupit. jak říkávám, je škoda nevyužít možnosti zadarmo získat odměny. No ne?

Tak si užijte poslední den prodlouženého víkendu a dobrou chuť, pokud vás čeká oběd.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments