Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Všechny vás vítám u pravidelného čtení.

Vítám vás u tradičního nedělního připínáčku. Dnes přináším pár informací ohledně naší oblíbené hry World of Tanks.

Veřejný test 1.23.

Asi nejdůležitější pro tento týden je podle mě možnost vyzkoušet si a otestovat pro WG Náhodné události. Psal jsem o tom zde. Testu se můžou zúčastnit všechny aktivní účty World of Tanks vytvořené do 24. října, 23:59. Pokud vás toto téma zajímá, doporučím si přečíst detaily přímo na stránkách WG.  Za mě je to dobrá příležitost. Vyzkoušíme si, co nás čeká. Zároveň zpětnou vazbou pomůžeme WG. Napište, co se vám líbilo, případně nelíbilo, či s jakou chybou jste se setkali. Mějte na paměti, že se jedná o test, proto jsou chyby pravděpodobné. Čím více hráčů se zapojí, tím je větší šance, že se s chybou už nesetkáme ve hře.

XII. sezóna Battle Passu: Vyzvedněte si své odměny, než sezóna skončí

Druhou věcí, kterou chci zmínit, je blížící se konec Battle passu. Nezapomínejme na to, že událost končí 22.11. v 1:30. Nečekejte tedy do restartu serveru a vyberte si své odměny. Ukončení akce je rozděleno do dvou fází. V první fázi, která končí 22.11., si musíme vybrat nevyužité body v jednotlivých kapitolách a také všechny odměny. Proč je nevyužít, že? S druhou fází souvisí výběr předmětů za žetony. Toto je poslední kapitola, kde můžeme letos uplatnit získané žetony. Takže pokud toužíte po nějakém tanku z Battle passu za žetony, musíte si jej vybrat nejpozději do 20. prosince. Pokud nemáte dostatek žetonů, doporučuji vrhnout všechny síly na jejich získání. připomínám, že nevyužité žetony se automaticky převedou na bony v kurzu 1 žeton = 100 bonů. Více informací o 12. Battle passu opět získáme na stránkách WG.

RUBY:  Pátá Aukce

Poslední věcí, které se dnes budu věnovat je informace o páté aukci, která proběhla na RUBY serveru. Jak jsme psali už dříve, WG u nás na EU serveru letos už žádnou aukci nechystá. Nicméně považuji za zajímavé sdílet informace z podobné události. Lesta nabídla v aukci pět položek. Dvě položky nabízela za zlaté, dvě položky za stříbrné a jednu za volné zkušenosti. Dvě aukce byly uzavřené. RUBY poprvé použil nový typ aukce: tzv. druhá cena. Co to je? Položku získá ten, kdo nabídne nejvíce. Tady se nic nemění. Výhodou ale je, že všichni výherci zaplatí stejnou cenu. jak to funguje? představme si, že se prodává 100 kusů předmětu. Nejvyšší nabídka je 25 000. Ale nejnižší nabídka, za kterou ještě hráč předmět získá je 20 000. Takže hráč, který nabídl 25, získá předmět a ještě se mu 5 000 zdrojů vrátí. A co LESTA hráčům nabízela?

1. Typ 59 G – uzavřená aukce

Vyvolávací cena:  25 000 zlatých.
Množství: 2 500 ks.
Minimální nabídka činila:  25 000 zlatých.
Type se nevyprodal. Podle pravidel LESTY se vozidlo neobjeví v obchodě po dobu minimálně 3 měsíců (dříve platilo embargo na měsíců 6).

2. [NOVINKA]  Objekt 259A – ukončená aukce

Vyvolávací cena:  11 000 zlatých.
Množství: 20 000 ks.
Minimální nabídka byla:  11 000 zlatých.
Objekt se nevyprodal. Prodejní blokace na 3 měsíce.

3. Opičí král – Aukce: druhá cena

Vyvolávací cena: 15 000 000 stříbra.
Množství: 10 000 ks.
Minimální nabídka byla: 25 000 000 stříbra.
Vyprodáno. Prodejní blokace na 3 měsíce.

4. VK 168,01 (P) – Aukce: druhá cena

Vyvolávací cena: 15 000 000 stříbra.
Množství: 10 000 ks.
Minimální nabídka byla: 16 300 221 stříbra.
Vyprodáno.

5. [NOVINKA] 3D styl “Swordfish” pro  MVY – Aukce: druhá cena

Vyvolávací cena: 88 888 volných zkušeností.
Množství: 2 500 ks.
Minimální nabídka byla: 200 138 volných zkušeností
Vyprodáno. Prodejní blokace na 3 měsíce.

Co si o myslíte o zmíněné aukci vy? Přivítali byste, kdyby to WG udělalo stejně jako LESTA? Mně se tento způsob líbí, ale myslím si, že tohle se u nás v EU nestane. Principem aukcí je vybrat z hráčů zdroje, tak proč by jich nevybrali co nejvíce?

 

A to byla pro dnešek poslední informace z Připínáčku. Loučím se s vámi a přeji vám příjemný zbytek nedělního dne a samozřejmě dobrou chuť, pokud budete teprve obědvat.

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
11 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments