Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Vítám vás u nedělního čtení

Vítám vás u pravidelného nedělního čtení. Nevím, jak u vás, ale tady je venku čerstvě po dešti. Ukecané rosničky v telefonu tvrdí, že déšť si dal jen krátkou přestávku a vrátí se. Vzpomínám si, že jako malý jsem měl takové rčení: kdyby se mi chtělo tak moc, jak se mi nechce, to by bylo. A v přesně takové rozpoložení dneska jsem. Sluníčko nesvítí a nejlepší by bylo zalézt si do postele, vzít knížku a číst si.

Další možností je zapnout si hru a pustit se do boje. A když jsme u té hry, aktualizace Aktualizace 1.22 klepe na dveře. WG plánuje její vypuštění na EU server 6. září. Pokud chcete, můžete si předběžnou aktualizaci s využitím WGC stáhnout do počítače už dnes.

Velikost aktualizace závisí na tom, jakého klienta používáte. Pro SD klienta stahujeme 1,34 GB, velikost instalace v počítači pak je 2,36 GB. Pokud používáte HD klienta, stáhnete si 1,91 GB a instalace potřebuje 3,21 GB. Mimochodem, jen tak pro zajímavost, jakého klienta používáte SD nebo HD?

V souvislosti s aktualizací vám chci připomenout, že končí také 11. sezóna Battle passu. Pokud ještě plníte jednotlivé části, je nejvyšší čas přidat plyn. A hlavně, nezapomeňte si vybrat své odměny. Je škoda, abyste o ně přišli, ne? Naopak, o žetony z BP strach mít nemusíte. Žetony můžete hromadit v rámci všech sezón Battle Passu v roce 2023. Předměty za žetony lze zakoupit až do 20. prosince 2023. Po tomto datu obdržíte kompenzaci ve formě 100 bonů za každý neutracený žeton. A na co se můžeme připravit ve XII. sezóně? Podívejte se na odkaz. V BP na nás čeká  Mirny -13

A to je pro dnešek vše. Loučím se s vámi s přáním příjemného zbytku poslední prázdninové neděle a školákům přeji vykročení tou správnou nohou, aby škola i po letech byla tím, nač člověk vzpomíná s úsměvem na tváři a se slovy, tam bych se rád vrátil. Máte-li volnou chvilku a ještě se vám nechce od počítače, vyzkoušejte si Soowino puzzle. V komentářích máte první čas k překonání. Tak se na to vrhněte a pochlubte se.

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.