World of Tanks

Výhody nerfu?

Už je to venku. Nerf Objecta 279 (e) a T95/FV4201 Chieftaina. 

V neděli jsem psal, že pravděpodobně dojde ke snížení výkonnosti Objecta 279 (e) a T95/FV4201 Chieftaina. V pondělí to potvrdil i samotný Wargaming.

Navrhované úpravy jsou v galerii:

 

 

V diskusi jsem si všiml, že spousta hráčů zmiňuje, že WG slíbilo, že nedojde ke zhoršení prémiových tanků. A tady se právě dostáváme k meritu věci. Tyto tanky řadí WG do odměnových. Nejsou prémiové. WG tak má volné ruce při jejich úpravách. Je to dobře nebo špatně? Kdo ví. Jen je úsměvné, že ve hře jsou tanky, které vědomě převyšují ostatní. Ano, podmínky pro jejich získání nejsou jednoduché. Hráči však po těchto tancích touží a jejich počty přirozeně rostou. Takže co uděláme? Zhoršíme jim parametry. Inu, takové je WG uvažování.

Ale na druhou stranu, podle kolegů z Wotexpress má tato úprava i pozitivní efekt pro ty, kteří tyto tanky nemají. T95/FV4201 Chieftain by už neměl být vylučován z kampaní. Takže, kdo chcete tank, vstupte do klanu. Kdo jste v klanu, začněte se připravovat na kampaň.

Co se týče Objekta 279(e), tady kolegové předpokládají, že dojde k zjednodušení misí. Takže tank můžeme získat relativně jednodušeji.

Kompletní úpravy tanků pro aktualizaci 1.22 naleznete zde.

A co si myslíte vy? Budete o tyto tanky usilovat, i když je WG zhorší? Je to správný krok od WG?

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
8 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments