HeatNewsNedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Týden uběhl jako voda a máme tady neděli a Připínáček 

Všechny vás zdravím a vítám u nedělního čtení. Dnes se už zase sluníčko rozhodlo, že nám ukáže, co proto. Takže venku je vedro až k zalknutí a člověku se nic nechce. Takže pokud nejste někde na dovolené nebo u vody, můžete si pustit WoT a vyjezdit si ještě nějaké ty narozeninové odměny.

Pro ty, kteří si toho ještě nevšimli, WoT slaví narozeniny a my, hráči získáváme odměny. Celá akce končí 21.8. restartem serverů. Takže, pokud jste ještě nezačali, máte nejvyšší čas. Mince v narozeninovém obchodě můžeme utratit až do 28.8..

V souvislosti s narozeninami nemohu nezmínit návrat Škody T56 do prémiového obchodu. Pokud ji opravdu moc chcete, tak si připravte peněženky, protože nejlevnější balíček stojí 1 070,77 Kč. Zdá se vám to moc? Pak si můžete pořídit ještě Type 59. Tento donedávna exkluzivní tank pořídíte za “pouhých” 921,63 Kč. Takže je jen na vás, co si pořídíte a jestli chcete utrácet

V té souvislosti mě ještě napadá, otázka. Co si pořídíte za narozeninové mince? předpokládám, že většina z nás si vybere něco z vylepšeného vybavení. A tak se ptám, co jste si vybrali a proč? Vybíráte podle toho, co nelze koupit za bony, v bonovém obchodě nebo podle toho, co potřebujete na tank, který chcete trošku vylepšit?

 

A nakonec mám ještě jeden bonusový kód, který otevírá přístup k misi. Dnes ráno jsem kód aktivoval: RM2023E1D1.

 

 

Pro dnešek se s vámi loučím. Nezapomeňte v těch pařácích dodržovat pitný režim. Pokud jste na sluníčku, tak se nezapomínejte mazat. Kdo maže, ten jede. Máte-li volnou chvilku, vyzkoušejte si Soowino puzzle a zkuste trumfnout našeho přeborníka Jmeno1. A pokud máte volné chvíle a rádi píšete a tvoříte, přijďte k nám do redakce. Rádi vás přivítáme.

A úplným závěrem si dovolím soukromé přání. Hele  ty zelenej chlape, dávej na sebe pozor a uzdrav se. Potřebuju tě mít ve hře, protože s nikým jiným není taková zábava, jako s tebou. Tak se čiň, ať to spolu můžeme zase rozjet.

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments