World of Tanks

Plamenomet i v EU

Máte rádi oheň? Pak se možná máte důvod radovat.

Fascinuje vás oheň? Pak se možná máte na co těšit. Před časem jsme psali, že se v RUBY regionu do hry dostaly speciální tanky – plamenomety.

Nedávno vyšla aktualizace hry World of Tanks Console s názvem Flames of War. Součástí aktualizace plamenometný tank: Churchille Oke.

Churchille Oke (Velká Británie, TT-5, Premium, Plamenometný)
Plamenomet ale není hlavní zbraní tohoto tanku. Tou je i nadále klasické dělo. Plamenomet je doplňkem. Tank stále střílí hlavním dělem. Na rozdíl od Objecta 156 ve World of Tanks RUBY chrlí Churchille Oke nepřetržitý proud ohně. Samotný plamenomet způsobuje malé poškození, ale na rozdíl od své předlohy neomračuje posádku, ale může poškodit vnitřní moduly a navíc zapálit nepřítele, například zapálením motoru. Poškození ohněm závisí na vzdálenosti: čím je blíže, tím větší poškození způsobí.

Tank se prodává v konzolové verzi World of Tanks od včerejška. Také vás napadlo, jestli je původ mechaniky v EU nebo v RUBY? Kdo jej vyvíjel a kdo komu jej dal?

A to není konec. Plamenometu se dočká také TVP VTU Koncept.

 

Co myslíte, dočkáme se plamenometu i v klasické hře?

 

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments