World of Tanks

Další spolupráce WG a Girls and Panzer

Vzpomenete si na poslední novinky na supertestu?

Vzpomenete si na novinky na supertestu na tanky Tiger II (T) a BT-42? Tak už víme, proč WG tyto tanky uvedl. Ano, jde o další spolupráci mezi WG a Girls and Panzer.

Proč právě tyty dva tanky? Obě vozidla mají v popisku technickou poznámku: “DIT”. Dekódování s největší pravděpodobností znamená Devochki i Tanki (Girls and Panzers, Dívky a tanky), což odkazuje na název populárního anime.

Tiger II (T) je prakticky klon existujícího tanku. Řešili jsme, proč tento tank vlastně vznikl a k čemu bude sloužit.

Ale to není všechno. Nejvýznamnější indicií jsou modely samotné techniky. Před časem vydalo WG Pz.Kpfw. IV Ausf. H Ankou. Tento tank je velmi podobný anime verzím.

Jako první si této podobnosti všiml uživatel u/HarunaKai. Modely tanků jen tak nemění. Nejsou ani převzaty již hotové varianty Tigera II. Z toho vyplývá, že předchozí modely byly z důvodu úspor převzaty ze stromových verzí tanků. Úprava tak vznikla z 3D-stylů. V tomto případě je to jinak. Každý model tanku má unikátní vlastnosti.

V tuto chvíli tanky ještě nejsou hotové. Předpokládáme, že oba získají speciální 2D styl, který je přiblíží jejich animovaným předlohám. S největší pravděpodobností bude tanky ovládat unikátní posádka a budou mít i další prvky přizpůsobení, podobně jako tomu bylo u Pz.Kpfw. IV Ausf. H Ankou.

 

Za zmínku stojí, že Pz.Kpfw. IV Ausf. H Ankou WG od dubna 2021 nenabízel. Pokud se vám líbí a chtěli byste ho, nezbývá, než doufat, že se objeví spolu s novými tanky Tiger II (T) a BT-42.

Pořídili jste si něco z této série? Líbí se vám?

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 2 votes
Article Rating
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments