HistorieNedělní infoWorld of Tanks

Soowino hnízdo – rekapitulace

Rekapitulace týdne dnes dosti pozdě přichází, i s mými myšlenkami a jednou smutnou vzpomínkou. Jinak krásnou slunečnou neděli přeji všem. 

Začnu vzpomínkou.

Včera, 10. června, jsme mohli uctít památku vypálení obce Lidice a jejich občanů, ať už bohužel popravených nebo odvlečených jinam. Lidice bohužel nebyly jediná vypálená obec, přibyly k ní i Ležáky. Ovšem tato neblaze proslulá nacistická akce měla ve světě obrovský ohlas – nejedno městečko nebo vesnice třeba v Americe nebo Mexiku připojily ke svému názvu LIDICE, jako symbol nacistického vzdoru. O tomto tématu ještě budu psát, už teď se tedy můžete těšit na zajímavé čtení toho, co nám historie přinesla.

Už několikrát mi vrtalo hlavou, proč vlastně nacisté takto řádili. Nevím, jestli mi to někdo potvrdí nebo vyvrátí, ale minimálně Lidice byly akt pomsty vůči českému národu. Ovšem to si určitě rozebereme příště, vím sama, že by to bylo na hodně dlouhé povídání.

Zpět ke hře a tomu, co se jí týká

Včera jsem také vyslala ven další puzzle s VK 36.01 (H), kdo tedy chce, může se k nim vrátit a složit si je. Návrhům na další tanky se nebráníme, každou zpětnou vazbu vítáme.

Co se stalo na supertestu?

Kpz. 07P(E) se trochu vrací k původním statistikám, pro srovnání tu máme i čtvrtou iteraci.

Tank ve zkratce:
HP opět 2300, výkon motoru 960 koní, pancíř korby: 160/70/60 mm, alfa poškození 410/410/525 HP, rychlost palby se opět zvedla (6,59 ran za minutu), Kpz. nabije za 9,11 s, zaměří za 1,92 s (v předchozí iteraci 1,73 s), DPM je 2701 HP. Také rychleji otočí i podvozek a věž (podvozek 35,46°/s a věž 26,25°/s). 

Další plány WG

WG plánuje noční mapy, o těch jsme psali zde,  přijdou změny na mapě Hranice říše a na supertestu jsou i dvě mapy, které na live servery s největší pravděpodobností nepůjdou.

Také tu máme srovnání EU vs. RUBY aneb jak to dopadne, když dojde k tichému nerfu perku nabíječe – intuice.

Nuž, drazí přátelé a spoluhráči, to by pro dnešek bylo vše, už pro vás připravuji další články. Užijte si posledních pár hodin víkendu, zítra opět do škol a do práce. A školákům a studentům se blíží prázdniny, tak snad je učitelské sbory nebudou “týrat” hromadou testů. Zatím se mějte a jak to bude možné, relaxujte 😉

Zdroj:

Soowa_Rozarka

Dohlížím na dodržování "štábní kultůry" a jsem pro hromadu srandiček. Zajímá mě skoro vše, co má kola nebo pásy a další věcičky a taky hlavně druhoválečná historie, takže s ní jednou za čas "otravuju"

3.3 4 votes
Article Rating
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments