World of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Vítejte u nedělního připínáčku

Krásné nedělní poledne. Sluníčko se sice schovává zas mraky, ale je teplo, takže odpolední procházka udělá člověku dobře. Začíná období tepla a to pro mnohé z nás znamená, že vyrážejí z domova na zahrádky, pole, latifundie nebo do přírody. Prostě svět se probouzí a láká nás jít ven. Tak si jej užívejme.

A nebo si můžeme zapnout hru a zůstat doma u tanků. Tento týden proběhla aktualizovace hry na verzi 1.21.. S aktualizací na nás od zítřka čeká Frontová linie. Připomínám, že WG do hry přidalo novou mapu Fata Morgána a upravilo mapu Kraftwerk.

Zároveň WG zveřejnilo výsledky průzkumné mise, kde jsme testovali náhodné události a dynamické krytí. Výsledky si můžete prohlédnout zde. Vyzkoušeli jste si i vy průzkumné mise? A jak se vám líbily?

Přidám ještě nové Ranzarovo video pro povzbuzení:

Závěrem chci zmínit ještě Noc kostelů. Proběhla už v pátek. Pro vás, kteří netuší oč jde pár slov. Kostely otevírají své brány veřejnosti. Pro nás zvědavé jsou otevřeny věže, krypty a jiné, jinak nepřístupné části. Všude jsou průvodci, kteří nám osvětlí historické i jiné souvislosti s daným místem a atmosféra je úžasná. Já vím, už je to za námi, ale třeba si vzpomenete příští rok a nějaký ten kostel navštívíte. Přidávám fotky z kaple Nejsvětější Trojice v Rosicích. Zajímavé místo, které je běžně zavřené, není tam elektřina, takže pro tuto událost byla uvnitř osvětlena svíčkami. Ke kapli byla výjimečně přivedena elektřina pro vnější osvětlení. Však se podívejte sami.

Podobnou akcí je i Noc vědců. Pokud máte pro podobné věci slabost, zapište si do kalendáře datum 23.9. a nezapomeňte se zajít někam podívat.

Přeji vám všem krásný zbytek neděle a dobrou chuť pokud budete obědvat.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments