World of Tanks

Historický 3D styl “Le Finale”

Máte v garáži ELC EVEN 90? Pak zbystřete.

Vlastníte ELC EVEN 90? Pak se těšte na nový 3D styl.

Le Finale
“10 let. 27. prosince to bude 10 let, co jsem oblékl uniformu. Mohla se konat oslava, důstojnická večeře. Ale moje divize letos v létě zvedla kotvy a zamířila na západ. Jak dlouho je 10 let? No, dělal jsem to, co jsem miloval. Žil jsem tak, jako by každý den byl můj poslední. Vzpomínek mám na několik životů. Stokrát jsem měl být povýšen, ale nebyl. Měl jsem velet alespoň rotě, ale nevelel.

Asi jsem byl blázen. Byl jsem na svém místě, dělal jsem, co jsem uměl, a dělal jsem to dobře. Žil jsem tou myšlenkou. Ale s myšlenkou daleko nedojdeš, ať ji máš v sobě jakkoli hluboko. Za divizí na západ jste nemohli, ale byly tady důstojnická kantýna s nejlepší kávou v okolí.  A co vaše země a vaše vlast? A ty nadpozemské západy slunce. Sníh padající ve světle lucerny. Co z toho si odnesu s sebou, kromě vzpomínky?

27. prosince to bude deset let… Nebude. Ať se jim tam daří, ale tady, na vlastní půdě a za vlastních podmínek, kapitán Lemartin odchází do důchodu. Právě dokončil svou poslední hlídku na tomto úžasném stroji, a to je vše, poslední řádek, poslední tečka. Le finale”.

 

Pro všechny regiony.
Historický. Skupina: Speciální. Technická. cena: 3000 zlatých. Maximum na účet: 1. Pouze pro ELC EVEN 90. ID: 766.

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments