Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Nedělní poledne znamená Připínáček

Krásné nedělní poledne. Vítám vás u tradičního připínáčku. Nejprve chci poděkovat Sowičce, že připravila připomenutí Operace Anthropoid. Nezapomínejme na to, co se stalo. Z historie se můžeme velmi poučit. Mnoho z vás si možná řekne, proč to vědět, když máme internet, kde můžeme všechno najít. Já dědek si vzpomínám na ty chvíle, kdy jsme seděli a dohadovali se, co a jak se stalo. Skládali jsme historii z hlavy, co si kdo zapamatoval a musím říct, že to jsou krásné vzpomínky. Dneska se sáhne pro mobil a najde se vše ihned. Ano, doba zrychluje a mění se, ale nezapomínejme sami na sebe. Mnohdy takové posezení s přáteli dá člověku více než si dnešní mladí dokáží představit. Zkuste si to někdy a třeba tomu také přijdete na chuť.

Nedá mi to, abych se nevrátil ještě k hokeji. Naši bohužel vypadli už ve čtvrtfinále a celkově skončili na mistrovství světa osmém místě. Je to neúspěch a pro mě docela zklamání. Nejde ani tak o to, že prohráli. Každý z nás asi ví, že ne vždy se vše podaří a porážka patří k životu. Spíše mě mrzí fakt, že toho moc nepředvedli. Chybělo mi tam takové to “srdíčko”, obětavost, bojovnost. Příští rok se mistrovství koná v Praze a Ostravě, tak doufám, že se našim zadaří, předvedou lepší výkon a třeba to nakonec cinkne. Už se těším do O2 arény. Třeba se tam s někým z vás potkám :-).

A protože je ta neděle, tak zůstanu v odlehčeném modu a vy se můžete podívat na nového Ranzara:

WoT

A abych se vrátil zpátky k WoT, kvůli kterému sem chodíte, tak musím zmínit tři věci. Určitě si vzpomenete, že jsme psali o aktualizaci 1.21. Tak ta aktualizace už je za rohem. Dokonce si ji již můžeme předběžně stáhnout. Stačí spustit WG centrum a nezapínat hru. Pokud i přesto nevíte jak na to, podívejte se na stránky WG.

Druhou věcí, kterou vám chci připomenout, je blížící se konec Battle Passu, tak si nezapomeňte vyzvednout odměny. A už se můžeme těšit na další 11 kapitolu, jejíž součástí opět bude maraton na nový tank. Zatím ještě není jasné jaký tank budeme moci získat, ale těšit se můžeme.

A poslední věcí, kterou chci dnes zmínit, je možnost získat v rámci sledování Finále souboje klanů nějaké ty dropy. Pokud na nás sedne štěstí, můžeme získat prémiové dny, kamufláže a dokonce i nějaké ty prémiové tanky. Tak držím palce.

Na závěr vám přeji dobrou chuť a krásný zbytek slunečné neděle.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments