HeatNewsNedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Nedělní poledne je tady a s ním i Připínáček. 

Vítám vás u nedělního Připínáčku. Venku je zataženo a chvílemi prší, ideální doba zůstat doma a zahrát si třeba tanky. Tady se přiznávám, že mě čeká trošku pauza od tanků, protože jako fanoušek hokeje si musím stanovit priority. V pátek začalo mistrovství světa, takže teď musím svůj čas rozložit trošku jinak. Práce zůstala a to volno, co mám teď bude “krást” hokej. Ano, jistá omezení byla, už když se hrálo play-off extraligy, ale teď bude těch zápasů více v kratším čase. Ale nebojte se. Ty nejdůležitější informace se u nás i tak objeví. Což mi připomíná, že jsem chtěl opět vyzvat vás, naše fanoušky a hráče, kteří se chtějí podílet na tvorbě našich stránek. Přijďte k nám na Discord a napište redakci nebo přímo mně.

Vyzkoušeli jste si nový režim: Vzhůru na Mars? Jak se vám líbí? Já jsem vyzkoušel a moc mě nezaujal. Připomíná mi to autíčka Crossout či Rocket league. Takže jsem tomu nepřišel na chuť. Dal jsem si dvě bitvy, získal 50 000 stříbrných a vrátím se ke klasice. A mimochodem, víte, že tento režim vznikal v Praze?

Pokoušíte se získat odznak Master na tancích desáté úrovně? Máte pocit, že je to těžší než jindy? Ne, nezdá se vám to. Je to chyba ve hře, která souvisí s režimem Onslaught – Nápor. Do statistik se totiž započítávají i výsledky z tohoto režimu, takže nároky nesmyslně stoupají. Pro zajímavost přináším graf EU serveru u STB-1:

Pokud si to WG neuvědomí a neopraví systém načítání zkušeností, musíme počkat, až nároky po akci zase přirozeně poklesnou.

Testujete

Závěrem vám přeji, abyste se nejen ve hře, ale ani v životě nedostali do situace hráče z výhledu.

A ještě připomínám, že dnes je druhá květnová neděle a tedy slavíme Den matek. Nezapomeňte tedy své mamince popřát, případně dát malý dárek.

Pokud obědváte, přeji vám dobrou chuť a krásný zbytek neděle.

 

 

PS: A na závěr řešení včerejšího hádání. Pokud jste si to ještě nezkusili, máte tu možnost kliknutím na odkaz. Pro ty ostatní tady mám řešení:

 

Pro zobrazení řešení rozklikněte:

Jde o mapu Murovanka.

 

Tak co, uhodli jste?

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 2 votes
Article Rating
10 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments