World of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Nedělní poledne už tradičně znamená Připínáček

Jako tradičně vás vítám u pravidelného nedělního čtení. Tady u nás venku prší. Co můžeme dělat lepšího než si zapnout počítač a spustit tanky. Co myslíte?

Včera byl první duben a v té souvislosti jsem si vzpomněl na rok 2019 ve WoT. Vzpomenete si taky? Tehdy WG spustilo WoT 0.7.0. Classic. Pro připomenutí přikládám video.

Přivítali byste možnost zahrát si i dnes třeba v alternativním klientovi WoT Classic?  Věřím, že pro mnoho z vás by to bylo příjemné zpestření. Za sebe musím říct, že občas bych si nostalgicky staré Wot zahrál, ale ať je to, jak je to to nové se mi líbí víc. Ano, mám výhrady, k něčemu větší k něčemu menší, ale celkově si myslím, že WoT je pořád ještě fajn. Co bych ale uvítal na sto procent je starý dobrý Carl. Vzpomenete si ještě na něj?
Já vím, dnešní připínáček je takový trochu hodně nostalgický, ale tak nějak jsem si i vám chtěl připomenout dobu, která byla trošku jiná.
A na který speciální herní režim rádi vzpomínáte vy? Co byste si chtěli znovu zahrát? Podělte se s námi v komentářích.

Přeji vám příjemný zbytek neděle, nízký ping ve hře a dobrou chuť k obědu.

PS: Ne nezapomněl jsem na řešení včerejší mapové hádanky. Pokud jste si to ještě nezkusili, máte tu možnost kliknutím na odkaz. Pro ty ostatní tady mám řešení:

Pro zobrazení obrázků jako nápovědy rozklikněte


Jedná se o mapu Berlín.

 

 

Tak co uhodli jste?

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments