SupertestWorld of Tanks

GSOR 1010 FB – supertest

Do britského stromu přibydou nové kolové tanky s vysokou siluetou, slabým pancířem, děly s vyšší alfou, slušným časem zaměření a rozptylem. Koukneme se na prvního adepta, prémiový tank GSOR 1010 FB.

Novým tankům jejich kolový podvozek zajišťuje vynikající mobilitu, kvůli ní mají tanky hodně slabý pancíř, můžeme říci, že skoro žádný. Zato ale dostaly kanóny, které se mohou chlubit jak vynikajícími parametry ovládání či poškození na výstřel, tak i slušnými hodnotami rozptylu a doby zaměření.

GSOR 1010 FB – jdeme se podívat na statistiky.

 

GSOR 1010 FB (tier 8, střední tank, Británie, prémiový)

Palebná síla

Poškození AP/APCR/HE: 360/360/460 HP
Průbojnost: 218/252/50 mm
Nabíjení: 12,2 s
Čas zaměření: 2,1 s
Rozptyl: 0,33 m
Deprese/elevace: -8/16 °
Kapacita munice: 50 ks

Pohyblivost

Maximální rychlost vpřed/vzad: 60/30 km/h
Výkon motoru: 450 hp
Poměr výkon/hmotnost: 23,7 hp/t
Podvozek – rychlost otáčení: 30 °/s
Rychlost otáčení věže: 60°/s

Výdrž

Celkové HP: 1300
Pancíř podvozku i věže: 18/16/16 mm
Dohled: 390 m
Dosah rádia: 600 m

 

Posádka: velitel, střelec, řidič mechanik

 

Zde se můžete podívat, jak nový stroj vypadá:

Prvním zástupcem této linie je již zmíněný premium tank GSOR 1010 FB a má všechny hlavní vlastnosti připravované britské větve: výborné dělo, vynikající pohyblivost a nové kolové odpružení.

Tyto stroje v sobě kombinují jak francouzské lehké průzkumné, tak i běžné pásové tanky.

Britští rychlíci a pohyblivost

Měrný výkon v těchto hodnotách jim zajišťuje opravdu dobrou dynamiku a taky umožňuje vyvinout vysokou rychlost vpřed i vzad, což pomůže zabrat klíčové pozice v rané fázi bitvy. Co se pohyblivosti týče, nemohou se rovnat francouzským kolovým průzkumníkům, pokud je budete hrát, dobře si tedy rozmyslete, kudy utečete. Zvláštní zavěšení kol jim umožňuje otáčet se na místě a otáčet korbou při nízkých rychlostech, což britské stroje odlišuje od vozidel EBR. Jen nezapomeňte – s Brity budete manévrovat mnohem hůř než s ebry, hlavně při střední a vysoké rychlosti. Takže zrovna ve vysoké rychlosti pozor na změny směru. Naštěstí podobně se chová B-C 25t, kdo jste ho hráli, budete to mít “snazší”. A ani nepotřebujete stejné řidičské schopnosti jako s ebrem.

Berte na vědomí i to, že do rukou dostanete vysoké tanky s horším maskováním proti francouzským kolovým. A přestože výborná pohyblivost a fajn výhled mohou v některých bojových situacích umožnit aktivní průzkum, nové střední tanky nebudou fungovat jako plnohodnotní průzkumníci.

 

 


 

Uf. WarGaming přišel se zajímavými stroji. Co si momentálně o nové linii myslíte? Zamává WG nějak i se statistikami na supertestu? O názory se podělte v komentářích.

Zdroj:

Soowa_Rozarka

Dohlížím na dodržování "štábní kultůry" a jsem pro hromadu srandiček. Zajímá mě skoro vše, co má kola nebo pásy a další věcičky a taky hlavně druhoválečná historie, takže s ní jednou za čas "otravuju"

0 0 votes
Article Rating
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments