Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Vítám vás u pravidelného nedělního čtení.

Nedělní poledne už tradičně znamená nový Připínáček. Nejinak tomu je i dnes, poslední únorovou neděli.

Asi nejvýznamnější událostí, která nás čeká je Aktualizace 1.20. Psali jsme o ní docela hodně, kdo chtěl, vyzkoušel si ji ve veřejném testu. Nyní ji WG uvolnilo a my si ji už můžeme předběžně stáhnout. A kdy že se ona aktualizace objeví? Pokud vše půjde hladce, WG spustí aktualizaci World of Tanks 1.20.0 od 27. února. Data vydání pro regiony ASIE: 27. února, NA: 28. února, EU: 1. března. A jak je zvykem, vytvoří se nová složka modifikací: . /mods/1.20.0.0/ a . /res_mods/1.20.0.0

Co mě na aktualizaci zaujalo a chci zmínit, je fakt, že v rámci Battle passu již nebude možné získat dostatek bodů na získání hlavní odměny v jedné epizodě. Hlavní odměnou bude Kampfpanzer 3 Prj. 07 HK, Jde o německý stíhač tanků deváté úrovně s hydropneumatickým odpružením aktivovaném tlačítkem. Tento tank stojí 27 žetonů.

Druhým lákadlem je BZ-58-2, čínský těžký tank deváté úrovně. WG si jej cení na 24 tokenů.

Dalšími tanky jsou už nám známé Cobra – 24 žetonů, Lorraine 50 t – 18 žetonů, Kunze Panzer – 12 žetonů, K-91 — 9 žetonů, Char Futur 4 – 9 žetonů, Objekt 777 ver. II — 9 žetonů a AE fáze I – 9 žetonů. A jak to tedy s těmi žetony je? Za sezónu BP (3 měsíce): Zdarma: 12, S vylepšenou verzí BP: 9. Celkem tedy 21. Wotexpressu píše o možnosti získat v dubnu ještě další tři žetony. Celkem (včetně akce v dubnu 2023) tedy 24. To znamená, že na Kampfpanzer 3 Prj 07. HK to nebude stačit. Takže jeho zájemci musí počkat do léta na druhou sezonu BP.

 

Obchod

A ještě jedna připomínka. Pro ty, kteří jsou ochotni utratit nějakou tu korunu ve hře, připomínám, že až do 1.3. je k dispozici Škoda T-56 v prémiovém obchodě. Takže jestli po ní toužíte, jděte do obchodu. Můžete si ji pořídit v několika variantách od základní za 1 047 Kč až po 3 405 Kč ve speciálním balíčku.

A pokud se chcete chvilku zabavit, můžete si složit včerejší Puzzle.

A to je pro dnešek vše. Přeji vám příjemný zbytek neděle a dobrou chuť k obědu.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments