Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Vítám vás na našich stránkách u pravidelného nedělního čtení.

Přeji vám všem krásné poledne, případně odpoledne, pokud čtete Připínáček později.

Předpokládám, že jste si všimli, že ve hře začal nový, tentokráte kratší,  Battle pass Den zúčtování, kde můžeme získat tank s motivy Terminátora. Bohužel, tento tank získá jen ten, kdo si za zlaté koupí jeho vylepšenou verzi. Pokud nemáte nebo nechcete zlatky investovat, budete se muset obejít bez tanku. Z balíčku tak získáme “jen” velitele Johna Connora a velitele tanku T-800, tedy toho z vylepšené verze.

Ve stejném duchu, tedy v duchu Terminátora je i Twich Prime balíček. Jak vypadá kamufláž se můžete podívat v přiloženém videu ze stránek WG. Níže pak jsou obrázky ze stránek Prime Gaming.

Pokud máte o Amazon Prime, ještě pořád je možnost založit si účet přes polské stránky za  49 zlotých (cca 250 Kč) za rok. A znovu opakuji, že jen kvůli WoT se to opravdu nevyplatí.

 

Když už jsme tady u nás na Heatnews, tak s ohledem na současnou situaci v redakci a také mou osobní, kdy mě čeká spousta práce mimo připojení na internet, takže časově budu ještě více vytížen než je obvyklé, vyhlašuji nábor do redakce :-D, Kdo má chuť a zájem, ať dojde k nám na Discord. Rádi vás přivítáme mezi nás. A mimochodem, ještě nám zůstal i nějaký ten kalendář.

A to je pro dnešek vše. Přeji vám příjemný zbytek neděle a dobrou chuť k obědu.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments