Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Opět vám přináším nedělní polední čtení. 

Máme za sebou první týden nového roku a přiznávám se, že pro mě to byl hodně náročný týden. Ani jsem se nezastavil a je tady další neděle. Prostě jak skončil ten minulý rok, tak ten letošní začal. Pořád v poklusu a v jednom kole. Na druhou stranu, je to dobře, protože pak člověk nemá čas přemýšlet o věcech, které sice jsou důležité, ale nemá možnost je nějak více ovlivnit.

Dnes budu stručný a vlastně se budu věnovat jen konci Vánoční akce. Předpokládám, že jste si všichni celou Vánoční akci užili, že jste zvýšili svou vánoční atmosféru až na konečnou desátou úroveň a vydělali nějaké ty kredity a získali odměny.

Akce končí zítra ráno a já jen připomenu to, co musíme udělat. 

Dárky

Nejprve si zkontrolujte, jestli jste si vybrali dárky od přátel, aby vám nezůstaly nějaké nevybrané velké bedny. Pro kontrolu navštivte prémiový obchod WG. Byla by škoda, abyste o své dárky přišli. Stejně tak, pokud ještě někomu dárek chcete poslat, máte poslední šanci tak učinit. V souvislosti s krabičkaes doporučím se ještě podívat v garáži, jak jste na tom. Vzhledem k tomu, že z každé 50 padne zaručené vozidlo 8 nebo 9 úrovně, zkontrolujte si, jestli vám nechybí třeba dva tři boxy. Pokud ano, určitě se vám je vyplatí koupit.

Slevy

Nezapomeňte si také vybrat získané slevy na tanky v kreditech. Nenechte je propadnout. Pokud máte vše, odkážu vás na článek, kde je popsána maximalizace zisku z tanků. Vím, že jsme získali velké množství kreditů v rámci vánoční operace, ale proč jich nemít ještě o pár set více, že?

Automat

Nelze nezmínit i dárkový automat. Naposledy vyberte své zdroje a navštivte své přátele, abyste je “oloupili” o ty jejich, pohlaďte jejich psa, ze kterého také něco vypadne a proměňte všechny své suroviny na žetony pro dárkový automat. Naposledy roztočte kolo fortuny a získejte odměny.

Pokud máte z vánoční atmosféry rekruty, nemusíte mít strach. Zůstanou vám bez omezení v kasárnách, dokud si je nevyberete. Rekruty můžeme použít třeba na novou čínskou nebo nové japonské větve.

Další účty

Pokud máte více účtů včetně těch, které nehrajete, přihlaste se do hry a vyzvedněte si vánoční odměny, které dostávají všichni.

  • Tier III Prem Tank  M16/43 Sahariano
  • 100% posádka pro M16/43 Sahariano
  • Slot v hangáru
  • 1 token pro dárkový automat, který by se měl aktivovat automaticky při skončení akce.

 

A to je pro dnešek vše. Přeji vám příjemný zbytek neděle a dobrou chuť k obědu.

A abych nezapomněl, našli jste kočku?

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments