NázorWorld of Tanks

Doktorův nedělní koutek

Kocour odjel, myši mají pré.

Kampaň a klany

Po dlouhé době se hlásím se svojí malou rubrikou. Je pravda, že delší dobu mě již ve světě WoT nevidíte, ale to neznamená, že dění nesleduji. V poslední době mne zaujalo pár zpráv. Jedna z nezásadnějších je z RUBY regionu a je to aktivní boj proti “kupčení” s místy v klanech. Dlouhodobý problém, který WG neřešilo a po “odtržení” Lesty to najednou jde, dokonce aktualizovali EULA. Někdo by mohl namítnout, že v našem “regionu” už taky zakročili proti takovým praktikám a to konkrétně u ANWAY. V tomto klanu nejenže prodávali místa, probíhaly tam i další nekalé praktiky. Otázka je, zda i zbytek WG začne něco dělat a konečně zatne tipec boosterům a podvodníkům. Předpokládám, že spíše ne, o to větší radost bych měl, kdybych se mýlil.

Balanc hry a pokus o udržení hráčů?

I další postup nezávislého regionu RUBY je zajímavý a to takový: chtějí udržet starší hráče a snaha o nějaký balanc hry. Myslím, že ani toho se v EU custeru nedočkáme a WG bude pokračovat ve stávající strategii rychlých peněz.

Zajímavý je i další přesun hráčů z “ruského” regionu. Všechny účty, jež nepožádaly o převod na EU servery, budou a jsou geograficky registrovány v Evropě, mimo Rusko a Bělorusko budou převedeny. Pokud hráč chce zůstat na “ruských” serverech, bude o to muset požádat. Jedná se o opačný postup než v první vlně.

Osobně, pokud v EU regionu přijdou změny tak jako v RUBY, se asi i já nakonec vrátím ke hře a to i přes fakt, že War Thunder má několik výhod, které u WoT nenajdete. Avšak WoT bylo pro mne dlouho srdcovou záležitostí.

Nakonec, jelikož zase se na delší dobu odmlčím, popřeji všem účastníkům nadcházející kampaně hodně štěstí v bitvách a hlavně pevné nervy. Kdo hrál kampaň, ví, jak to dokáže být náročné.

Na závěr tu máme řešení včerejší hádanky. Byla to mapa El Halluf.

 

Zdar a sílu a zase někdy, hoj.

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

5 2 votes
Article Rating
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments