World of Tanks

Zasloužená odměna 2022

Blíží se 25.listopad, termín nové Zasloužené odměny.

Ptali jste se na Zaslouženou odměnu 2022. Mám pro vás očekávanou zprávu. Zasloužená odměna je i letos. Připomínám všem, kteří jste si ještě nevyzvedli odměnu 2021, nezapomeňte to udělat do 25.listopadu. Pokud tak neučiníte, všechny žetony, které vám zbyly, propadnou.

Dnes přinášíme informace o kamufláži, jež je součástí letošní odměny za zásluhy.

“Memories” – celoroční styl s obrázky slavných míst ve hře.

Další popis:
“Po další bitvě je nám mapa o něco bližší. Po několika desítkách bitev přestává být cizí. A po stovkách bitev na jednom místě si nemůžete nevšimnout, že některé části jsou vám povědomé, zdomácnělé. Časem každý velitel získá oblíbenou pozici, nenápadný, malý ale “svůj” keř, a dokonce poznává i hudbu, kterou si nelze splést s žádnou jinou.”

Styl je považován za nehistorický. Kamufláž můžeme využít pro tanky všech národů a úrovní. Mohou být použity velké/progresivní obtisky. Kamufláž je označena jako speciální. Technická cena je stanovena na  1 750 zlatých.

Líbí se mi myšlenka využít známá místa na kamufláž, byť na tancích to působí zvláštně. A co si myslíte o této odměně vy? Obléknete si některý z tanků do této zvláštní kamufláže?

 

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

4 3 votes
Article Rating
7 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments