NázorZábava

Puzzle aneb zamyšlená Soowa

Milí čtenáři, rozhodla jsem se, že prozkoumám vše kolem puzzle, které pro vás dělám. Zajímal by (nejspíš nejen) mě váš názor. Jak jste spokojení, jaké tanky byste vybrali, co byste vylepšili nebo jestli máte zájem o to, abych je střídala s historií.

Slabá návštěvnost

Vidím na číslech nízkou návštěvnost, což mě celkem mrzí, a tak bych ráda věděla, co vás k tomu vede. Pod každým článkem můžete komentovat, ať už pochvalou nebo kritikou ve stylu “tanky mi nevyhovují, vybral/a bych ten a ten”. Komu se skládačky líbí, jsem samozřejmě jen a jen ráda za to, že se o ně zajímáte.

Poslední dobou vycházejí v celkem pravidelném týdenním intervalu v sobotu, jelikož MajBoss nepíše svoje články Z archivu kvůli přípravě na maturitu. Vzala jsem tedy na sebe puzzle, ačkoli vím, že archiv nenahradí.

Technické a další potíže

Před dvěma měsíci mi padl noťas, jiný zatím nemám. Všechno dělám na mobilu, takže to není až tak jednoduché, jak se zdá.

Okay, možná někteří namítnete “tak se na to vykašli, když to nezvládáš”. Ale zase si pak vy hateři uvědomte, že i když jsem technicky celkem indisponovaná, přesto pro vás všechny něco tvořím. Bohužel slohové práce a mobil spolu až tolik nefungují, ale někdo v mojí blízkosti kdysi prohlásil Všechno jde, jen děti se musí nosit a ona je to pravda. Jak nečekané, že?

Ale abych se vrátila k jádru pudla

Máte návrhy na rozumná vylepšení? Další tanky? Do vašich určitě chytrých hlav nevidím, takže si ráda přečtu každý komentář s názorem, co kde opravit, vyměnit či přidat. Už jsem uvažovala nad dalšími tanky, poctivě jsem je sepsala, ale pořád mi tam něco chybí.

Vybízím vás už nějaký pátek k tomu, abyste psali, jaký tank uvítáte – a ono nic. Kde je chyba?

 

A poslední myšlenka se hlásí o slovo. Uvítali byste toto střídání: skládat – číst historické události – objevovat tanky v bojích? Nebo nějaké jiné nápady?

 

Rozumným a slušným názorům meze určitě neklademe – tedy pokud nejde o omezení počtem znaků, což se občas někde stává.

Tady máte odkaz na všechny, co doposud vyšly. Kdo neví, o čem je řeč, podívejte se prosím na link.


Komentujte, Soowa žádá o pomoc, teď si neví rady, tak se příště uvidíme třeba zase tady 😉

Soowa_Rozarka

Dohlížím na dodržování "štábní kultůry" a jsem pro hromadu srandiček. Zajímá mě skoro vše, co má kola nebo pásy a další věcičky a taky hlavně druhoválečná historie, takže s ní jednou za čas "otravuju"

5 1 vote
Article Rating
8 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments