HeatNewsWorld of Tanks

Už 3 roky za námi

Ty 3 roky utekly… Kde vlastně jsou? Kam se poděly? Ano, dneska bude Soowino nedělní žvatlání o něčem úplně jiném. Takže, milí čtenáři, pohodlně se usaďte a hurá do čtení.

Prvotní impulz

Bylo nebylo, 9.10.2019 se zrodil nový web HeatNews. Původní část party z wotko.cz se už o měsíc dříve rozhodla, že je načase, aby pokračovali v přinášení novinek ze hry World of Tanks na jiné doméně. Patálie s rozjezdem nového webu se jim ale samozřejmě nevyhnuly a i proto se jim povedlo web spustit až v toto “magické” datum. Spolu s webem založili i discord. A kdo by nevěděl, existujeme i na facebooku.

Začátky

Ve své podstatě jsme se do toho pustili tři – DoktorKevina, VijaCZ a já. Rozjezd nebyl úplně nejlepší, ostatně kdo by po nás co chtěl, ale zvládli jsme to. Mnozí z vás za námi přišli z wotko.cz, další z vás jsme časem získali jako nové čtenáře, za což jsme vám všem moc vděční.

Kolegové

Časem nám přibyli i noví kolegové (bohužel kde je některým konec?), jejichž pomocné ruce potřebujeme. A tak při tvorbě článků vznikají situace typu “Přepiš mi tohle, nevím co s tím” nebo “Nauč mě dávat do článku obrázky a galerie”. Takže o zábavu je postaráno. Jojo, občas bylo peklo naučit se psát tak, aby články byly tip top nebo aspoň na dvojku a byly čtivé. Někteří si totiž určitě myslí, že to je doslova sranda a že by to dali levou zadní – a ono ejhle. I díky tomu jsme rádi za Rejnoka, mikempa, MajBosse, Sadise a v poslední době i Archieho.

Občas je i zábavné sledovat, že každý je jiný. Ten je vzteklinka, onen má pro změnu cit pro jazyk, další do článků vpasuje nějakou legrácku nebo trochu ironie… Však to určitě ze života znáte sami. A kdybychom byli stejní, tak by se to ani nám samotným nelíbilo.

Dva roky byly poměrně klidné… Ale pak se objevil první mrak, to když se chystal Doktor opustit svou pozici šéfredaktora. Naštěstí ho měl kdo nahradit a za sebe si myslím, že redakci vede víc než dobře, díky oběma. Jak Tobě, Doktore, že jsi nám pomohl v náročných chvílích a naučil nás v podstatě všechny, tak i Tobě, Rejnoku, za to, že nás držíš a pomáháš nám od okamžiku, kdy jsi redakci přebral od Keva. Taky to nebyla žádná legrace, učil ses za pochodu, co máš jak dělat a nezvládla bych to líp, fakt ne.

Vija se nám sice tak trochu odtrhl, ale i jemu je třeba vzdát hold. Když nás bylo málo a nestíhali jsme, podal pomocnou ruku a leccos nám pomohl sepsat.

Lehké přemítnutí

Není tomu zas tak dlouho, co jsme tak sledovali ne jen návštěvnost, ale hlavně počet článků. A byla jich už tisícovka, před 11 měsíci skoro na den přesně vydal Sadis jubilejní článek. Za ty tři povedené roky se to opravdu nezdá. Ale i přes to vše jsme se dostali až sem i po migraci webu. Nakusujeme čtvrtý rok, tak trošku jsme si rozdělili, co kdo udělá a doufám, že hned tak někdo neuteče 😉.

A co návštěvnost?

Taky jsem něco vyšťourala, až jsem se sama divila. Tady to máte.

Mimochodem toho 1,5 milionu návštěv za 3 roky… Kde se to vzalo? Děkujeme vám, milí čtenáři a doufáme, že nám zachováte přízeň i nadále.

Nevím sama, jestli děkovat jmenovitě, to asi ne. Ale přece jen bych nerada na někoho zapomněla, ‘sova stará vypelichaná’. Na správce našeho discordu, jímž není nikdo jiný než Alucard586.

Vím, budeš ze mě mít šílenou radost, ale jmémem všech členů redakce Ti děkuji za to, jak se o discord staráš, máš s námi nervy (jak s členy, tak se čtenáři) a že nám občas přetrpíš neskutečné výmysly. 😉


3 roky článků, novinek – a 3 roky s vámi. Ano, nejsme dokonalí, což my víme, takže i nějaká ta chybička se vloudila (nebo snad redakční šotek?), ale jsme rádi, že jste s námi. Ještě jednou díky a přeji nám všem, aby se dařilo jak v profesním, tak soukromém životě. (O webu radši nemluvím, už jsem toho taky nakecala dost.)

U dalšího článku na viděnou.

 

P.S.1: Nedávejte si mě k obědu za ty chaotické myšlenky, bylo by vám leda tak špatně.

P.S.2: Pokud chcete zažít něco podobného, budeme rádi, když se k nám přidáte.

Soowa_Rozarka

Dohlížím na dodržování "štábní kultůry" a jsem pro hromadu srandiček. Zajímá mě skoro vše, co má kola nebo pásy a další věcičky a taky hlavně druhoválečná historie, takže s ní jednou za čas "otravuju"

4.4 9 votes
Article Rating
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments