World of Tanks

Upravený MM pro nízké úrovně

Upravený MM pro nízké úrovně 1-5.

Vzpomínáte si ještě na dobu, kdy bylo zábavné a rychlé hraní tanků do úrovně pět? Člověk se odreagoval a pobavil. Tanky do třetí úrovně přišly o jeden slot vybavení a čekání na bitvu se stalo téměř nekonečným. Hráči si stěžovali, ale žádná změna se nekonala. Ale teď se snad blýská na lepší časy.

Tvorba týmů do páté úrovně by měla být rychlejší. Co to bude znamenat? Ve hře se objeví více tanků ovládaných umělou inteligencí (botů). Průměrná doba čekání na úrovni 1-4 se zkrátí ze 45 na 12 sekund, na úrovni 5 se zkrátí ze 48 na 32 sekund. Samozřejmě se časy mohou lišit v závislosti na době, kdy se hráč bude do hry připojovat. Také se jinak budou tvořit týmy. Nově bude možno hrát také náhodné bitvy ve formátu 7×7.

Líbí se vám podobná změna? Chcete ji? Bohužel vás musím zklamat. Výše popsané se opravdu dostalo do hry, ale zatím pouze na serverech, které ovládá Lesta. Ale třeba se také dočkáme.

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
14 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments