World of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Nedělní poledne už tradičně znamená, že na Heatnews vychází povídání.

Vítám vás u pravidelného nedělního čtení. Nevím, jak vám, ale mě se zdá, že čas neutíká, ale přímo peláší. Sotva skončil jeden víkend, máme tady další. Už jen dva měsíce a můžeme se těšit na  Vánoce. Prostě čas využívá raketový pohon a letí kupředu jako připravovaná linie čínských tanků.  Ale na rozdíl od oněch zmíněných tanků, tento pohon pracuje trvale. Alespoň to tak na mě působí.

Nejvýznamnější akcí ve World of Tanks je halloweenský speciál Dýňové slavnosti. Už jste si ho zkusili? Já se přiznám, že jsem si zahrál asi deset her, ale tato událost mě nezaujala. Vyzkoušel jsem různé tanky a různá nastavení. Nejzábavnější mně přišlo využívat ramovací dovednosti, jak jsme popsali v článku. Je otázkou, jestli si vzít prémiové Progetto M35 mod. 46 s ohnivou koulí nebo LT-432. Však vyzkoušejte a sdílejte s námi své zkušenosti v komentářích.

U tohoto speciálu zůstaneme ještě chvíli. WG lehce změnilo podmínky. Ode dneška máme nová pravidla pro zisk posádky. Stačí být mezi top 7 hráčů pouze třikrát, doposud to bylo osmkrát. Takže máme šanci získat posádku jednodušeji.

 

Další změnou, která je uvedena na českém webu WoT, je přidání mise na zisk až 150 000 kreditů denně. Takže jestli vás Dýňové slavnosti baví, máte možnost si vydělat i nějaké kredity.

Konec

Na závěr musím říct, že WG zdaleka není jediné, kdo dělá chyby. Nedávno jsem procházel jisté fórum. Web pořádá soutěže a hráči získávají body za denní úkoly a světe div se – nebo ne – ale chyby se objevují i tam. Získané body jsou ale jiné než slíbené. Zpravidla jich hráč získá méně. Po objednávání dárků za zmíněné body trvá někdy i půl roku, než dojde dárek na adresu. Život je i tak fajn. Třeba vám pomůže hláška myslím, že jeho autorem je Jan Werich: “Nerozčiluj se, pácháš tím zradu na vlastním těle pro blbost jiných.

Přeji vám klidný zbytek neděle a budete-li obědvat, tak i dobrou chuť.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 2 votes
Article Rating
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments