World of Tanks

Prime gaming: Odkaz Waffenträgera

Přinášíme kompletní obsah nového balíčku Prime Gaming.

Všichni se asi těšíme na příchod Waffenträgera. A WG si je toho vědomo a pro nás hráče připravilo balíček Prime Gaming s tématem Odkaz Waffenträgera. Co můžeme získat?

Jako vždy hráči získají tanky k pronájmu. Které to budou tentokrát?

  • 10denní pronájem M56 Scorpion , amerického stíhače tanků VII. úrovně, který můžeme zakoupit v prémiovém obchodě s 20% slevou;
  • 10denní pronájem Lorraine 40 t , francouzského středního tanku VIII. úrovně, který můžeme zakoupit v prémiovém obchodě se slevou 15 %;
  • 10denní pronájem amerického těžkého tanku Chrysler K VIII. úrovně, který můžeme zakoupit v prémiovém obchodě s 15% slevou;
  • 10denní pronájem čínského stíhače tanků VIII. úrovně WZ-120-1G FT, který můžeme zakoupit v prémiovém obchodě se slevou 15%.

Součástí bude jako vždy pamětní medaile a samolepky, ale hlavně 2D styl. Tento styl za mě vypadá fakt dobře. Však se podívejte sami:

“Dielektrikum” –
Je mi jedno, jak se jmenuješ. Nezáleží mi na tom, kým jsi byl předtím, než jsi k nám přišel. Je mi jedno, jakou minulost skrýváš. Budetš mít pouze jjeden úkol. A ať tě ani nenapadne pochybovat.  Velitelství bude myslet za tebe. Tvoje povinnost je tento tank. To je vše, co si musíš zapamatovat Podepiš  zde a zde. A zříkáš se tím všech svých nároků.  Konkrétní instrukce obdržíš na místě. A vítejte v rodině lovců, kde je vše založeno na důvěře a vzájemném respektu! Pohov.

 

Styl je považován za nehistorický. Je vhodný pro vozidla všech národností a úrovní. Cena je stanovena na 750 zlatých.

A co vy? Máte Prime Gaming? Využíváte Amazon Prime? Pokud máte Amazon Prime a ještě nemáte propojené účty, propojte si je. Jak udělat naleznete zde.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.