World of Tanks

Převod z RU na EU

Máte účet v RU regionu a chcete ho převést na EU? Tady máme pár rad proto, abyste o nic nepřišli a bylo vše v pořádku.

Tak zde je pár rad, co udělat před převodem. Pokud něco z toho neuděláte, můžete přijít o část majetku, který jste na svém účtu nashromáždili. 

1. Obnovte všechna prémiová nebo akční vozidla, jinak je ztratíte úplně. Během převodu existuje šance, že se vynuluje seznam vozidel k možné obnově!  Pokud jste vozidlo prodali během posledních 2 let, můžete ho obnovit přímo v hangáru – klikněte v horním menu na “Sklad”, na levé straně seznamu vyberte ikonu „Vozidla v garáži“ – „Obnova“. Druhý způsob je využít herní podporu, žádost by měla být zpracovávána automaticky, jen je potřeba vytvořit pro každé vozidlo samostatný ticket. V obou případech musíte mít v hangáru volné místo pro každý obnovený tank.

2. Využijte své slevy na vozidla z novoroční ofenzívy. Při převodu zmizí.

3. Sesbírejte všechny odměny „Zásoby z domácí fronty“ (Sklad – Zásoby z domácí fronty). Využijte poslední tři balíčky Prime Gaming (Twitch), odměny Seniority Token (Zasloužená odměna 2021) a další, které tam mohou být. Tokeny a pokrok v Battle Pass se přenesou.

4. Udělejte snímek obrazovky svého seznamu přátel a uložte jej do samostatné složky v počítači nebo využijte jiný způsob, jak archivovat své kontakty ve hře.

5. Odpojte Prime Gaming (Amazon) od svého účtu a znovu jej připojte až po převedení účtu na EU region.

6. Pokud jste velitelem klanu v RU a nechcete svůj klan převést do EU, převeďte velení klanu v RU na důvěryhodnou osobu nebo na svůj další RU účet.

7. Pokud se vás to týká – uložte si všechny potřebné informace z vývojářské místnosti (https://developers.wargaming.net/applications/), jinak vám všechny tyto informace smažou.

Zdroj:
5 2 votes
Article Rating
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments