HeatNewsOznámení

Doktorův nedělní koutek

Po dvou mých nedávných článcích jste mě v komentářích upozornili na moji negativitu. Tak to dnes zkusím pozitivně.

Ve Wot jsem strávil mnoho času, více jak 60 000 bitev je tomu důkazem, počítám bitvy nejen na “publicu”. Hra zvýšila můj zájem o techniku a to i přes fakt, že pracuji ve strojírenství. Přinesla mi mnoho přátel a známostí, které přetrvaly i přes moji neaktivitu ve hře. Patří mezi ně Vija, kterého se snažím jednou ročně navštívit a samosebou Rejnok. S nímž si převážně telefonuji, ale chystám se za ním stavit, už podruhé.

Pak je tu Espero, pro vás čtenáře sice neznámý hráč a člověk, ale má zásadní roli ve vzniku webu, po pádu Wotko.cz mi hodně pomohl s prvotním spuštěním. Občas se mi ozve, že má cestu kolem a staví se na kafe a pokec. To mi připomíná, že jsem mu měl zavolat, ale už je to tak dva měsíce.

Pak je tu Alucard586, ten se stal také nedílnou součástí původního týmu. Pomáhal a pomáhá s discordem. Tak jako Sova, jež byla dlouho v pozadí, ale dnes už také píše sama články. Mikemp, Majboss, Bluetomcat a mnoho dalších, kteří pomáhali mně a nyní pomáhají dál Rejnokovi. Nesmím zapomenout na našeho fanatika Zubíka. I když je trochu hrr a neumí se krotit, tak je fajn a kampaň, jež jsem s ním jezdil, byla šílená legrace a nervy.

Když se podívám na ta jména, ukápne mi slza nostalgie a smutek, že skončila jedna moje kapitola.

Konec

S hrou jsem se rozhodl nadobro skoncovat a je to hlavně zásluhou WG. Ke konci jsem sice nebyl již tak aktivní v klanovém hraní a ani publicu jsem moc nedal, ale čas od času jsem si zajel s přáteli je tak “for fun”.

Samozřejmě krom přátelství vzniklo i mnoho opačného. Důvody byly různé, moje postoje se rozcházely s postoji jejich, což je normální. Avšak obě strany to hnaly do extrémů. Nebo i ze své pozice nechtěli řešit věci, jež mohli a radši ke jménům stojícím za HN udělali velký černý puntík. Chápu, že je lepší se podílet na vývoji map, než řešit prodeje kampaňových tanků a další věci proti LSKU. Nebo se tvářit, že mám pravdu, i když důkazy mluví jinak. Když se na to podívám zpětně, tak mi to přijde úsměvné. Byly to ve výsledku žabomyší války. Hořkost z nich ale přetrvává.

No tak pojďme zase k pozitivním věcem. 

Hra mi přinesla hlavně mnoho zábavy. Sice jsem měl z RNG nebo rotace map někdy hodně nevrlou náladu, ale ke hře to patří. Poté přišla naopak radost, kdy jsme přetaktizoval nepřítele nebo se mi povedl “snap shot”, či když se podařilo v klanu dojet hladce na citadelu, vyhrát v CW území a mnoho dalších chvil.

Tohle je takový epitaf za mým působením ve WoT, Wotko.cz a Heatnews.cz

Možná někdy na shledanou jinde a jindy.


P.s. Schválně jsem je vypnul.

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.