World of Tanks

Změna ceny stroje SMV CC-64 Vipera

Asi jste už slyšeli o stroji SMV CC-64 Vipera. Je to italský prémiový stíhač tanků na VIII tieru se zásobníkem. Vypadá to, že čas jeho nástupu se blíží. Nečekaně, když bychom za chvíli měli přivítat italské stíhače tanků se zásobníkem. Dneska si řekneme, co se s tímto strojem dělo a co se upravovalo.

 

Stroji odebrali status “Skrytý” a “Testovaný”, přičemž se jeho cena změnila a kupodivu zvedla na 9950 goldů, což je cca 877 korun českých.

Trocha historie:

Italský stíhač tanků s polootočnou věží . Práce na stroji byly zahájeny v první polovině 60. let v rámci spolupráce zemí Západoevropské unie. Projekt byl zaměřen na vývoj nových prototypů obrněných vozidel a byl očividně dost ovlivněn slibnými a později úspěšnými plány německých stíhačů tanků. Samotné vozidlo bylo nástupcem věžových stíhačů tanků vyráběných společností OTO Melara. Z řady důvodů nebyl vyroben žádný železný prototyp.

O stroji

Nejspíš prémiový italský stíhač tanků se zásobníkem na VIII tieru. Vyniká svým dělem a pancířem, který ze zpočátku (a pokud ho WG nenerfne) určitě bude problémem pro mnoho soupeřů. Tank je navržen pro boj na krátkou a střední vzdálenost především proti těžkým tankům, ale uvidíme, co budou předvádět hráči. Stroj má polootočnou věž s úhly otáčení na každou stranu (vlevo/vpravo) 90 stupňů, díky čemuž může rychle zareagovat a vybrat pozici. A také nebude v takové nevýhodě jako jeho bezvěžoví kolegové.

 

Co říkáte na tento stroj a obecně na mílově se blížící linii italských stíhačů tanků se zásobníkem? Bude to podle vás další pohroma pro hru nebo se na ně těšíte? Komentujte, případně rozjeďte diskuzi, budeme jen rádi a přejeme pěkný zbytek dne.

Zdroj:

Šádis

Mladý začínající redaktor se špatným smyslem pro humor kterého baví psaní. Věnoval se hraní hry World of Tanks, kterou dnes zapne už jen občasně. Hra, která je jako droga.

5 1 vote
Article Rating
10 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments