World of Tanks

Aktualizace 1.18 aneb další vlna stylů

Za chvíli k nám dorazí další velká a celkem důležitá aktualizace 1.18. Ta sebou – mimo jiné – přinese i hromadu dalších stylů. Dnes se ale podíváme na tři, a to Swordfish, Tree frog a Warrior of the South.

Swordfish

Styl je považován za nehistorický a jeho cena činí 5000 goldů, Na něj můžete použít pouze obtisky a je pouze pro stroj M-V-Y. Lze ho získat pouze na jeden účet a jeho ID je 649.

Popis:

Povím vám o nich. Tohle je vojín Hernandez, náš radista. A tohle je poručík Smith, velitel posádky. Hernandez je mladý a sexy, neustále hledá své místo na tomto světě. Naproti tomu Smith je už dávno etablovaný jako člověk, jako voják, a má rozhodnuté cíle i morálku. Hernandez nemá žádné přátele ani rodinu, jen pár knih z domova a klíčky od staré motorky. A Smith začal budovat svůj ranč někde poblíž Bakersfieldu, kam se přestěhuje celá jeho rozvětvená rodina. Pro Hernandeze je hlavní prioritou svoboda a otevřené cesty k jakémukoli cíli. Pro Smithe je to jeho práce. Jeho posádka. Vojín Hernandez a poručík Smith jsou dva zcela odlišní lidé. Jediné, co je spojovalo, byla stejná výška. Ale z toho má bohužel radost jen náš tesař…

 

 

Tree Frog

Styl stojí 1 250 goldů, je považován za nehistorický a to je zatím vše, co o něm víme.

 

Náhled stylu

 

Warrior of the South

Styl pochází jako předchozí také z aktualizace 1.18 a stejně jako oni je nehistorický. Jeho cena je 750 goldů a můžeme ho použít na všechna vozidla všech typů, národností a úrovní.

Popis:

Písky nemají domov. Jdou tam, kam je vítr zanese. Vítr nemá domov. Je všude a nikde. Nese písek a následuje ho. Zvedá ze země tisícileté skály a pohřbívá tisíciletá města pod hustým pískem. Je mocný a všemocný a na světě není nikdo, kdo by ho dokázal zkrotit. Ti, kdo přijdou do naší země, uvidí, že my jsme vítr. Vítr jsme my. A budou sdílet osud těchto tisíciletých měst. Ti, kdo přijdou, budou zahaleni pískem zapomnění, který na ně uvalíme. Písek smyje vzpomínky na ty, kdo přicházejí a hledají násilí. My jsme vítr. Ale my máme domov. Tady, kde nevítáme cizince s meči. I když jsme je nepozvali, ať je známo, že pod nekonečnými písečnými dunami je místo pro všechny…

 

Náhled stylu

Šádis

Mladý začínající redaktor se špatným smyslem pro humor kterého baví psaní. Věnoval se hraní hry World of Tanks, kterou dnes zapne už jen občasně. Hra, která je jako droga.