Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Vítám vás u předposledního červencového Připínáčku.

Červenec se přehoupl do své druhé poloviny a já vás vítám u předposledního červencového Připínáčku. Opět vám přináším informace z naší oblíbené hry World of Tanks. A začneme zostra.

Zaujala vás akce s Waffenträgerem a Maxem von Kriegerem? Pokud ano, můžete se těšit na začátek školního roku na září. Podle videa na Youtube se Max v září vrátí. A my si ho budeme moci užívat znovu. Ač jsem hledal i v jiných jazycích, video jsem našel jen v ruštině. Pokud rusky neumíte a nerozumíte, můžete si nastavit automatický překlad do češtiny.

Zaujal vás tento režim? Těšíte se na něj?

Tresty:

Další zajímavou zprávou, tedy alespoň pro mě, je fakt, že na RU serveru se trestají klany, které se účastní současné akce na globální mapě Doba železná. Jedná se o tresty pro některé klany, jež pro svůj postup využijí velký počet technických porážek. Přiznám se, že CW moc nehraji, takže nevím, jak moc lze s technickou porážkou kalkulovat a taktizovat. Pokud víte, můžete se podělit v komentářích. Podle WG se jedná o porušení následujících bodů kampaně:

  • 1.22. Používejte hru způsoby, které nejsou stanoveny licenční smlouvou, herními pravidly, jinými pravidly Wargaming, jakož i nad rámec běžného hraní.
  • 2.1.5. Pasivní (pacifistické) chování vůči členům jiného týmu, klanu nebo aliance klanů.

Z výše uvedených důvodů jsou všechny útoky a vylodění provinilých klanů zrušeny. Stejně tak jsou tyto klany odstraněny z globální mapy. Dokonce to došlo tak daleko, že v případě opakovaného porušení výše uvedených bodů pravidel mohou být na klany uvaleny přísnější sankce. O které klany se jedná?

  • [OX_AX] Hacker
  • [MAT6] Na návštěvě u vaší matky!
  • [EVP] Výsadkáři Evpatoria
  • [P0F1G] Volný hráčský klan.
  • [KWAR] KING’s of War
  • [KPAX-] Na pokraji kolapsu
  • [CS-8] “Najděte nás na RU-8”
  • [HOWAR] Svatí válečníci! ! !

(omlouvám se za překlad názvů, nemusí být přesný). Myslíte si, že jsou zmíněné tresty oprávněné?

Omezení funkčnosti

A poslední, nicméně pro některé velmi důležitá zpráva z podpory.

“Drazí hráči,

  1. června 2022 Microsoft oficiálně oznámil ukončení podpory prohlížeče Internet Explorer 11. Nedokážeme zajistit stabilní chod prémiového obchodu v prohlížeči, který není podporovaný ani svým vlastním vývojářem. Proto počínaje 15. srpnem 2022 nebude prémiový obchod v Internet Exploreru 11 fungovat. K učinění nákupu po 15. srpnu využijte jakýkoliv jiný funkční prohlížeč.”

 

Přeji vám, abyste v pohodě přežili vedra a užili si léto, vyrazte někam ven třeba k vodě. A budete-li obědvat, tak i dobrou chuť.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 2 votes
Article Rating
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments