Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

První týden prázdnin utekl jako voda a je tady neděle, čas na Připínáček.

Vítám vás u dalšího nedělního Připínáčku. A protože venku svítí sluníčko a máme ty prázdniny, pokusím se být co nejstručnější.

Těšíte se na novou aktualizaci 1.17.1? Už teď si ji můžete předběžně stáhnout. Aktualizace 1.17.1 se na EU/RU spustí 13. července ráno. Složky modifikací se samozřejmě změní. Pokud vás zajímají i další termíny, tak v Asii proběhne 11. července a na NA serverech následující den, tedy 12. července.

V souvislostí s aktualizací se změnily parametry jen jednoho tanku a to ruského prémiového tanku osmé úrovně – Udernyj. Tank už není označován jako “Tajný” a “Testovaný”. Jeho cena se změnila ze 100 na 9 900 zlatých. Také se změnily některé parametry. Podrobné informace přineseme příští týden.

Minulý týden jsem psal o probíhajícím soudním řízení s prvním kyberzločincem v Rusku. Soud skončil. Soud Andreje Kirsanova odsoudil k podmínečnému trestu na dva a půl roku. Po celou tuto dobu nesmí Andrej vycestovat mimo Jekatěrinburg a změnit místo pobytu bez souhlasu státního orgánu vykonávajícího dozor. Wargaming oznámil, že nebude vymáhat škodu, kterou původně odhadl na 287 milionů korun.

Dalším uzavřeným příběhem je odstranění poslední připomínky WG v kanceláři Lesty. V pátek WG odstranil své logo z minské kanceláře.

 

A protože ne každý z našich čtenářů chodí na oficiální stránky a forum WG, dovolím si ještě připomenout dnešní večerní stream souboje EU vs NA na Twichi, kde můžete zdarma, tedy jen za sledování získat prémiové spotřební doplňky a obtisky Nosorožec. Více informací a návod, jak propojit Twitch a WoT účet, je k dispozici na následujícím odkaze.

A úplným závěrem vám přeji pohodový den a budete-li obědvat, tak i dobrou chuť.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments