World of Tanks

Styl na úpravu vzhledu Old Man

Dnes se podíváme na 3D styl Old Man, který se vzal kdoví odkud, je považován za historický a jeho cena je 3 500 goldů. Styl je pouze pro vozidlo Type 59 a zatím se neví, k jaké příležitosti budeme mít šanci ho získat. Tak základní informace jsme si řekli a hurá na to.

 

Popis stylu

Mezi trestem a výzvou je tenká hranice. Moji spolubojovníci to nechápou, dokonce si z toho dělají legraci. Ale co se týče mé posádky, jsme rádi, že jsme toto vozidlo dostali. Zbytek jednotky už přešel na 88, což znamená, že náš tank je úplně poslední svého druhu. A je zcela funkční, v plném stavu. Není připraven na to, aby byl zavřen v muzeu. Brzy začnou manévry, takže nadřízení přijdou zkontrolovat materiál. Tohle je naše šance ukázat jim, z čeho je náš “stařík”.

Všechny tyhle nablýskané nové tanky sice mají tuny elektroniky a autonomních systémů, ale ty se mohou kdykoli porouchat. My? Nemáme nic než čistou mechaniku a zručnost. Prošli jsme s tím už tolik, že není možné, abychom nezvládli nějaké plánované manévry. ‘Stařík’ přežije všechny tyhle nové fantastické hračky, to mi věřte. Žádný mikročip nenahradí duši. A náš tank ji má, tím jsem si jistý. Jen musím vyměnit vzduchové filtry, aby odpovídaly normě: ventilační systém není jeho nejsilnější stránkou.

Obrázky stylu

 

Jak se vám líbí tento nový 3D styl? Líbí se vám nebo naopak? Mně osobně se styl ,,Old Man” líbí a myslím, že se WG povedl a těším se na něj. 

Zdroj:

Šádis

Mladý začínající redaktor se špatným smyslem pro humor kterého baví psaní. Věnoval se hraní hry World of Tanks, kterou dnes zapne už jen občasně. Hra, která je jako droga.