Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Tradičně jako každou neděli vás vítám u pravidelného poledního čtení. 

Nedá mi to, abych se nevrátil k možnosti získat za zdroje další desítkový tank Objekt 780. Jak bylo možné, no podle WG ještě možné je, protože akce  oficiálně trvá až do 11. července (nebo do vyprodání zásob :-D), naleznete na odkazu zde. Pokusili jste se tank získat? Povedlo se vám to? Máte číslo? Já to zkusil a tank mám, bohužel bez kamufláže jen tank samotný. Bral jsem to jako dobrou příležitost pořídit si desítku bez velké námahy. Podle ohlasů ten tank není úplně špatný, jen je hodně náchylný k tomu hořet. S ohledem na pracovní vytížení jsem ještě neměl příležitost si tank vyzkoušet, ale nebrání mi to zeptat se, jak jste s ním spokojeni vy?

Montovna se objevila po mini patchi a nebyla sama. Objevily se ještě létající obtisky, znaky na hlavni a emblémy. Stalo se vám to také?

Hrajete někdo na RU serveru World of Warplanes? 

Pokud ano, určitě se k vám dostala informace, že WG tento server zavírá a končí. Co se stane s účtem a jeho herním obsahem? Hráči se mohou rozhodnout a převést si svůj účet WoWp na EU server. Ale má to háček. Současně s WoWp účtem si musí převést také účet WoT. Účty si převedou včetně veškerého herního obsahu. Účty hráčů, kteří si nechtějí nebo nemohou převést účet do regionu EU, WG po uzavření serveru RU smaže s celým herním obsahem. Jediné, co hráčům zůstane budou zlaté, ale jen pokud hráč má účet WoT. WG mu zlaté automaticky převede. Další podrobnosti  zmíněného převodu zatím nejsou známy.

 

Nesmím zapomenout zmínit už také tradiční sobotní čtení Z archivu. MajBoss připravil historické ohlédnutí za československým stíhačem tanků. Myslím, že to opravdu stojí za to. Článek je k dispozici na následujícím odkazu. Celá tuto série považuji za zajímavou nejen pro ty, kteří se mají zájem historii, ale zcela jistě obohatí také ty, kteří se chtějí něco nového dozvědět.

A úplným závěrem vám přeji pohodový den a budete-li obědvat, tak i dobrou chuť.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 2 votes
Article Rating
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments