Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Vítám vás u pravidelného nedělního čtení. Dnes opět se souhrnem informací.

Dnes přináším pár novinek a informací ke hře samotné. Asi nejzajímavější, bohužel ne pro nás v Evropě, je snaha společnosti Lesta, která je nyní odpovědná za WoT v Rusku, přilákat do hry neaktivní hráče. Pro všechny, kteří nehráli hru posledních 30 dnů a zároveň odehráli více než 10 (ano, opravdu deset) her, nabízí zajímavé odměny. Po přihlášení do hry získají všichni 7 dní Premium účtu, tank 8 lvl. CS-52 LIS k pronájmu na 7 dní se 100% posádkou, tank 8. tieru Lorraine 40t k pronájmu na 7 dní se 100% posádkou, tank 8 lvl. IS-3 s MZ k pronájmu na 7 dní se 100% posádkou a konečně speciální bojové mise se ziskem trojnásobku zkušenosti (možnost 25 dokončení). Bohužel, jak jsem psal, je to pouze na RU serveru. Pro ty, kteří nehrajete, motivovala by vás podobná akce k návratu?

A v Rusku ještě chvíli zůstaneme. Okresní soud Verkh-Isetsky v Jekatěrinburgu řeší případ programátora Andreje Kirsanova, jehož obvinili z šíření škodlivého softwaru (článek 273 trestního zákoníku Ruské federace). Jednání začalo 9. června. Podle GAS “Pravosudie” soudce případ přerušil. Další jednání  proběhne 28. června 2022.  Podle vyšetřovatelů se Kirsanov zabýval implementací škodlivých programů (botů: CyberTank/CyberShip), které hráčům World of Tanks pomáhaly získávat různé herní zdroje. Výsledkem bylo, že hráči získali výhody oproti ostatním uživatelům. Škoda vývojářské společnosti Wargaming se odhaduje na 670 milionů rublů (9 milionů dolarů). Že by konečně blýskání na lepší časy?

Průzkumné mise

WG připravil pro hráče další sadu průzkumných misí. Na prozkoumání tří nových map a vyhodnocení změn na třech přepracovaných mapách máme dva týdny. Můžete zanechat zpětnou vazbu a podílet se na vývoji těchto map. Čím více bitev vybojujete, tím více odměn na vás čeká! Více podrobností je ve videu. Pokud neumíte rusky, stále si můžete spustit titulky pomocí automatického překladače.

 

WoT Blitz na PC

A pro dnešek poslední informace se týká “Blitzkařů”. Hrajete BLITZ? A víte, že nově je možné hru spustit pomocí WGC centra bez spuštění Steamu? Jak na to? Můžete si hru nainstalovat a přihlásit se na svůj server. Aplikace Wargaming Game Center umožňuje nainstalovat hru WoT Blitz přímo bez Steamu. K této změně pravděpodobně došlo v souvislosti s vydáním aktualizace 9.0 pro WoT Blitz.


Steam tak již nebude pro hraní Blitz na PC nutný. Samozřejmě, pokud chcete, můžete ho i nadále využívat.
Instalační kód hry: WOTB.WW.PRODUCTION@https: //wgus-eu.wargaming.net/
Pokyny pro instalaci WOT Blitz na PC (WGC) na “nepodporovaném” operačním systému:
Nejprve si stáhněte tento soubor. A dále postupujte podle obrázků:

Hra funguje i na Windows 7, i když při instalaci se píše, že potřebujete vyšší verzi než Windows 10. Jste příznivcem Blitz? Hrajete jej na PC? Uvítáte na našem webu více článků k této hře?

A úplným závěrem vám přeji pohodový den a budete-li obědvat, tak i dobrou chuť.

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments