Supertest

Novinky ze Supertestu SMV CC-56

Další den, další díl naší mini série o italských stíhačích tanků. Dneska se podíváme na SMV CC-56 – tier VII stíhač tanků se zásobníkem, který má za chvíli dorazit na Supertest, další stroj, jenž bude v této linii.

K linii italských stíhačů tanků

Linie italských stíhačů tanků bude mít od osmého tieru speciální nabíjení zásobníku. Zásobník funguje jinak, než ho běžně znáte. Ve většině případech bude nejspíš nejlepší s vozidly této větve hrát jako s vozidly s cyklickým dělem. A to kvůli dlouhému interclipu, který provází tuto linii. Ale tuto nevýhodu lze zároveň využít jako výhodu k matení nepřítele, jenž bude asi těžko přemýšlet, jestli máte vybito, nebo co právě děláte. Můžete tato vozidla dokonce brát i jako tanky s jednorankou a pak si jen někam zajede dobít zásobník. Protože asi hodně zřídka vám někdo milostivě počká před dělem 8 vteřin, než si dobijete další náboj v klipu.

 

 

Statistiky SMV CC-56

Vozidlo je vyzbrojené dělem 105mm se zásobníkem na tři náboje, což už je u této linie celkem standardem. Celý zásobník se nabíjí 25 sekund a doba přebití mezi náboji je 7 sekund. Čas zaměření činí 3 sekundy a přesnost na 100m je 0.44, deprese stroje je -10 stupňů a elevace 20. Úhel otočení věže do stran je 60 stupňů (30+30 doleva/doprava). K munici – základní APčko má penetraci 170 mm, přičemž rozdává poškození 320hp na ránu. Goldové APCRcko penetruje 212 mm a rozdává také 320 hp poškození. HEčko má pene 53mm a dává za 420 hp.

Tank se hýbe vpřed rychlostí 31 km/h a couvá rychlostí 10 km/h. Jeho výkon je 650 hp a výkon na tunu 13,7. Rychlost otáčení věže je 20 stupňů/s a podvozku 25 stupňů/s.

Vozidlo má opět, jak asi bude normou u této linie, dost solidní pancíř na svůj tier. Pancíř věže bude 260mm a podvozku 220mm ze předu, což je úctyhodné a bude to docela tvrdý oříšek. Jinak je vybaven dělem podobným jako u jeho starších brášků v linii od tieru VIII po X a celkově. Má podobné výhody a nevýhody jako zbytek linie italských stíhačů tanků.

 

Dotazník

Jak už je obvyklé, stejně jako u předchozích strojů z této linie můžete podat zpětnou vazbu přímo Wargamingu. Což je pěkné gesto od WG. Tedy pokud si ji tedy vyslechnou, takže tady máte odkaz na WG dotazník k vozidlu SMV CC-56, kde můžete přímo WG podat vaši zpětnou vazbu a názor na tento stroj.

 

Jak na vás zapůsobil SMV CC-56? Máte na něj pozitivní názor či naopak a změnil se váš názor na tuto linii? Budeme rádi, když napíšete svůj názor dole v komentářové sekci a případně rozpoutáte diskuzi.

 

Šádis

Mladý začínající redaktor se špatným smyslem pro humor kterého baví psaní. Věnoval se hraní hry World of Tanks, kterou dnes zapne už jen občasně. Hra, která je jako droga.