World of Tanks

Aktualizace 1.17 a nové prvky na úpravy vzhledu

Přichází nová WoT aktualizace, to znamená hromadu novinek a mezi nimi i nové styly. Na všechny tyto styly, které přišly a ví se o nich, se dnes podíváme. Také si je rozebereme. A že tentokrát jich přišlo opravdu dost.

Dragon Boat Celebration

Jako první se podíváme na styl Dragon Boat Celebration, který, stejně jako zbytek, nechám v originálu a nebudu radši překládat. Styl přidalo WG v aktualizaci 1.17 k příležitosti oslavy Dračích lodí a slaví se v červnu. Cena tohoto stylu je 1 250 goldů a je považován za nehistorický prvek. Můžeme použít na jakékoliv vozidlo jakéhokoliv národa, třídy i úrovně. Styl má několik barevných variant s různými významy, které si představíme níž.

 

Modré šupiny
Styl v tradičních barvách modrého draka, dostanou jej všichni účastníci příslušného teamu za svoje úspěchy během Festivalu dračích lodí.

Zlaté šupiny
Styl v tradičních barvách zlatého draka, taktéž dostanou všichni účastníci příslušného teamu během Festivalu dračích lodí.

Zelené šupiny
Tento styl má tradiční barvy zeleného draka, obdrží ho všichni účastníci příslušného teamu. Během akce Festival dračích lodí.

 

Fialové šupiny
Styl v tradičních barvách fialového draka, dostávají všichni členové příslušného teamu. Během akce Festival dračích lodí.

Karmínové šupiny
Styl v tradičních barvách karmínového draka, také dostanou všichni účastníci příslušného teamu. Během akce Festival dračích lodí.

 

Many-Faced

Styl pro nové vozidlo, které nás teprve čeká a o němž jsme už psali – a to pro Gonsalo. Je považován za nehistorický a jeho údajná cena je 1 500 goldů. A na jaké vozidlo jde styl použít? Pouze na Gonsala, Proč? Protože Gonsalo.

 

8. sezona Battlepasu styly

Čeká nás už osmá sezona Battlepassu, bude obsahovat i tři unikátní 2D styly, na něž se níže podíváme. Tyto styly patří mezi nehistorické a jejich cena je 750 goldů. A můžeme je použít na vozidla francouzské, německé, japonské a sovětské národnosti.

Purifying Flame
Celoroční styl inspirovaný řádem umučené dámy z frakce Adepta Sororitas ze světa hry Warhammeru 40 000.

Son of Macragge
Celoroční styl inspirovaný Ultramarínské kapituly frakce Adeptus Astartes ze světa hry Warhammeru 40 000.

Moar Dakka!
Celoroční styl inspirovaný klanem Evil Sunz z frakce Orků ze světa hry Warhammer 40 000.

 

Jaký je váš názor na tyto nové styly? Povedly se WG podle vás? A nebo raději vypnete zobrazování nehistorických prvků? Nebojte se nám sdělit svůj názor do komentářů, rádi si ho poslechneme.

Šádis

Mladý začínající redaktor se špatným smyslem pro humor kterého baví psaní. Věnoval se hraní hry World of Tanks, kterou dnes zapne už jen občasně. Hra, která je jako droga.

5 1 vote
Article Rating
14 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments