World of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Další nedělní poledne znamená, že přichází nový Připínáček.

Nevím, jak vám, ale mě se zdá, že čas letí neskutečně rychle. Mám pocit, že Velikonoce byly včera a ne, že je to už týden. Každopádně bych chtěl poděkovat Soowě za nedělní Soví hnízdo. Já jsem byl mimo civilizaci a musím říct, že mi to vůbec, ale vůbec nevadilo. Člověk si krásně vyčistí hlavu a užívá si krásy přírody a přijde na úplně jiné myšlenky.

Jak už jste asi poznali, dnešní Připínáček bude spíše zamyšlením než připomenutím nebo shrnutím. Na Velikonoce jsem byl na horách, bez počítače a musím říct, že na tanky jsem si ani nevzpomněl. Bylo mi dobře a nic mi nechybělo. Teď se dívám do prémiového obchodu a vidím, že je v nabídce první československý těžký tank Škoda T56. Píše se a říká, že je to velmi dobrý tank, který většinu ostatních strčí do kapsy. Tak jsem se zamyslel a říkám si, jestli pro mě má smysl si tento tank koupit. Jsem patriot, takže náš tank mě hodně láká, na druhou stranu za březen jsem odehrál něco přes 200 bitev za měsíc. V garáži mám 37 prémiových tanků osmé úrovně, hraju je jen občas pro plnění nějakých misí. Ano, přiznávám, jsem spíše průměrný hráč, který to nehrotí a bere hru jako zábavu. Takže přemýšlím, jestli pro mě má smysl si tento tank pořídit. Hraji WoT relativně dlouho a vím, že, co je dnes modlou, zítra být nemusí. Podobně jako byl ve své době považován za nejlepší tank Defender, dnes už se moc nehraje. Prostě doba se vyvíjí a autoři hry sami sebe nutí vydávat další a další tanky, které musí být lepší než ty předchozí. Ano, mohu nějakou dobu hrát se super tankem, ale stojí mi to za to? Nejsem o tom přesvědčen. A co vy? Pořídili byste si naši Škodovku v prémiovém obchodě?

Na Supertestu se objevil nový tank – Gonsalo. Psali jsme o něm zde. Jde v podstatě o kopii Calibana. Vidíte, to mě připomíná fakt, že Calibana mám v garáži a od vánoc, kdy jsem ho získal z darované krabičky, jsem s ním neodehrál jedinou bitvu. Ale to není to, proč o tom píši. Za zajímavé považuji fakt, že se jedná o dva téměř totožné tanky. Jen jeden má zásobník a druhý klasické jednoranné dělo. Ano, někdo má raději zásobníky, jiný klasické tanky, může být. A ano, někdo by si třeba koupil oba tanky, někdo si nekoupí ani jeden. Jak se říká sto lidí sto chutí. Já osobně toto považuji spíše za snahu WG vydělat s co nejnižšími náklady. Nepovažuji toto řešení za dobré. Diskutovali jsme o tomto postupu u nás na Discordu a padaly tam zajímavé návrhy. Myslím, že některé stojí za zamyšlení. WG by mohlo nabídnout možnost za zlaté změnit některé moduly: jednoranné dělo za zásobníkové, případně naopak. Neprospělo by to hře více? případně by mohla existovat i určitá možnost zakoupit si za zlaté prémiový status tanku. Mám třeba IS-3, který mě baví a hraji jej hodně. Bylo by fajn mít možnost zakoupit si na něj třeba na 3 dny status prémiového tanku. Omezením by mohlo být, že hráč musí mít tank v elitním stavu. WG by vydělalo a hra by nebyla jakkoli omezována zásahy zvenčí. A co si o tom myslíte vy? Využili byste podobné možnosti za peníze/zlaté?

Závěrem bych chtěl ještě poděkovat WG za včerejší zajímavý stream ke Dni Tygra z tankového muzea v britském Bovingtonu. Chápu, že pro ty, kteří nehovoří anglicky, to mohly být jen obrázky, ale za mě to byl hodně dobrý a zajímavý počin. Pokud vás to zajímá, můžete se na stream podívat na Twichi WG na následujícím odkazu.

Loučím se s vámi s přáním hezkého dne a budete-li obědvat, tak i s přáním dobré chuti.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
10 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments