World of Tanks

Co skrývá čtvrtá bonusová kapitola Battlepassu?

Běží nám další  Battlepass 2022, už sedmá sezona, v níž se objevila i nová 4. bonusová fáze. Už je plno spekulací, co by mohla obsahovat, ale dnes si ukážeme oficiální vyjádření Wargamingu.

Novinky v BP

Přišla informace od WG, co by mohla obsahovat 4. bonusová fáze Battlepassu. Ta se pravděpodobně otevře v polovině května 2022. Ukázalo se, že bude obsahovat nový prémiový tank osmého tieru a bude časově omezena.

Kapitola bude mít, stejně jako předešlé, dvě linie postupu a to základní a vylepšenou. Kapitolu sami vyberte a aktivujte, abyste ji mohli plnit. Pro sbírání bodů hrajte klasicky tiery VI až X za standartních pravidel Battlepassu. Body můžete získávat taky plněním misí.

Dříve získané postupové body za Battlepass nepůjde investovat do 4. bonusové kapitoly. Zvýšený bodový limit pro hlavní vozidla Battlepassu se vztahuje i na tuto kapitolu. I v této kapitole mají vozidla svůj bodový limit a dostanou bonus za naplnění limitu stejně jako v předešlých kapitolách.

Za dokončení každé linie postupu obdržíte hodnotné odměny a jako hlavní odměna na vás bude čekat nové prémiové vozidlo osmého tieru. Jestli chcete získat více odměn, můžete si koupit vylepšený pass pro tuto kapitolu, mezi hlavní odměny patří i 3D styl.

V tomto se tato kapitolu podobá Maratonu a vlastně to i, dá se říct, maraton bude. Čím víc etap dokončíte, tím levnější budete mít hlavní odměnu, k zakoupení etap budete potřebovat vylepšený pass.

 

BP 2022, 7. sezona, dočasná kapitola 4:

1) Dočasnou kapitolu 4 aktivujte hned po jejím spuštění. Pro aktivaci 4. dočasné kapitoly není nutné dokončit předchozí 3 kapitoly úplně. Jelikož 4. dočasná kapitola nepoběží dlouho, doporučujeme vám ji okamžitě aktivovat, i když jste nedokončili další kapitoly.

2) Nasbírejte limity a NEPLŇTE stupnici limitů BP až do začátku květnové dočasné kapitoly. Na vozidla je limit bodů 6-10 tier a na klíčová vozidla letošní sezóny (Leopard 1, T110E4, Kranvagn).
Do začátku dočasné kapitoly si nechte na každém tanku asi 10 limitních bodů, abyste po začátku kapitoly mohli dohrát hru na tom tanku a získat bonusové body Battle Pass ve svém „maratonu“ (například 240/250 nebo 990/1000).

3) Začněte sbírat body na šestkových tancích.

Vozidla tieru 6 mají nejnižší limit 100 bodů, ale po naplnění limitu dávají 15 bonusových bodů. Tanků této úrovně je také hodně a bitvy jsou rychlé. Hlavní ale je nenaplnit limit před začátkem dočasné kapitoly (limit naplnit na 90/100).

4) Zkuste dokončit KAŽDÝ den všechny denní úkoly během akce podle kapitoly 4. Za splnění 3 denních misí a bonusového úkolu za den můžete získat až 70 bodů za den. Změňte denní úkoly tak, abyste získali snadno body a rychle mise dokončili (jeden úkol můžete změnit každé 4 hodiny).

5) Dokončete denní úkoly, abyste získali stupnici pro další odměny a body. Po splnění 45 denních a bonusových úkolů vám připíšeme dalších 50 bodů BP. Je-li to možné, vypočítejte naplnění této stupnice tak, abyste ji naplnili do začátku 4. dočasné maratonské kapitoly (úkoly 2-5 si ponechte pro naplnění stupnice).

6) Kupte si sadu s BR: „Battle Pass: Reinforcements“ (550 rublů). Je to jako “podpora” při maratonu a k dispozici bude jen platícím hráčům. Tyto úkoly vám po dokončení poskytnou až 1 000 (!) bodů Battle Pass. Celkem jde o 5 úkolů, které se plní postupně a ve výsledku získáte jak BP body, tak i různé další odměny včetně unikátního 4. člena posádky 7. BP sezóny.

Průměrný hráč odehraje zhruba 40 bitev na to, aby splnil všech pět úkolů.

 

DŮLEŽITÉ:

BR této sady musíte dokončit POUZE VE ČTVRTÉ KAPITOLE BP. Za každý splněný úkol získáte body BP.
Balíček s úkoly si můžete koupit v Obchodě ==> Nejlepší. Zaplatit můžete jen penězi: 550 rublů / 1krát za účet.
(Zda si tento balíček koupíte, je na vás).

Zdroj:

Šádis

Mladý začínající redaktor se špatným smyslem pro humor kterého baví psaní. Věnoval se hraní hry World of Tanks, kterou dnes zapne už jen občasně. Hra, která je jako droga.

5 1 vote
Article Rating
8 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments