Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Nedělní poledne už pravidelně patří Připínáčku.

Po dvou týdnech, kdy připínáček psal Vija, jsem zpátky. Ano, to mělo být to překvapení. Původně měl jeden připínáček psát Vija a druhý DoktorKevina, ale ten prohlásil, že má Temno, temnější než Alois Jirásek, takže nakonec tahal horké uhlíky z ohně holou rukou Vija. A myslím, že se mu to docela povedlo. Já jsem si užíval snad zaslouženého odpočinku na lyžích. Konečně jsem se po dvou letech dostal na sjezdovku a mohl si vyčistit hlavu.

Jak jste si mohli všimnout, je poslední dobou novinek čím dál méně. A ano, nemýlíte se, je to dáno současnou situací, která ovlivňuje nás všechny. Vezmeme-li v úvahu hru a vše, co s ní souvisí, je evidentní, že se objevuje stále méně informací. Streameři končí v Rusku s YT, protože ztratili možnost monetizace a přecházejí na lokální platformu Trovo. Jedná se o službu streamování videa (dříve Madcat), úplnou analogii a konkurenta Twitche, specializující se na počítačové hry. Platforma byla spuštěna v roce 2020 a vlastní ji čínská společnost Tencent. Stejně jako Twitch nabízí Trovo odstupňovaná placená předplatná na kanál počínaje 1,99 $, 4,99 $ a 8,99 $, což předplatitelům poskytuje přizpůsobitelné odměny. Je to pouze streamovací platforma, takže na videa se ze záznamů nepodíváte.

Situace dokonce došla tak daleko, že společnost Wargaming v těchto dnech zrušila i hledání nových zaměstnanců na svých stránkách. V tuto chvíli všichni vyčkávají a čekají, co bude. Nezbývá než doufat, že se nesmyslný konflikt podaří co nejdříve zastavit a život se přiblíží tomu, který byl dříve.

Buďte proto, prosím, shovívavější k tomu, co budete číst. Ve světě koluje spousta informací, mnohé z nich jsou neověřené, ale – a co je horší – mnoho informací je vypuštěno jen proto, aby ovlivnily myšlení lidí v tom či onom směru. Dezinformace se šíří úplně všude, mějte to na vědomí a zkuste si to, co čtete jak na informačních stránkách, tak hlavně v různých diskusích a na Facebooku, ověřit, abyste pak nepomáhali těm, kteří šíří lži. Už jen to, že se zamyslíte nad tím, co čtete, je krok k tomu, abyste zabránili šíření nepravd a zavádějících informací. Ne všechno, co se někde objeví, musí být pravda. Bohužel svět je takový a život není a nebude jednoduchý.

A mimochodem, Amazon prime Gaming obsahuje pořád jen kódy do World of Warships.

Loučím se s vámi s přáním hezkého dne a budete-li obědvat, tak i s přáním dobré chuti.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 3 votes
Article Rating
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments