World of Tanks

Opožděný připínáček

Já vím, poledne už bylo…

A já teprve sedám ke klávesnici a začínám psát. Ale o čem? Kolem nás se toho děje spousta, ale ve hře zase tak moc novinek není. Ne takových, o kterých by šel psát Připínáček. Sice se nám objevil první americký dvouhlavňový tank, ale o něm byl samostatný článek. Na internetu se množí různé konspirace, jestli zůstane osamocený nebo nás čeká další linie experimentálních strojů, které historie odsoudila k nepraktičnosti a zániku. Pokud by vás to zajímalo, tenhle obrázek je například z redditu.

Vyhýbáme se politice a dění kolem nás jak jen to jde, ale v jedné věci se patrně vyhnout nejde. Ruská federace se odsoudila k izolaci a v některých odvětvích se to dotkne i hry a našeho webu. Na youtube mají ruští tvůrci momentálně zmraženou jakoukoliv možnost monetizace a za chvíli z youtube zmizí kompletně. Stěhují se na jejich platformy. Jak to bude vypadat s ruskými fan-weby, ze kterých čerpáme se zatím neví. Zpráv vydávají poslední dobou minimum. Není se co divit, WarGaming má svých starostí myslím víc než dost, a tak novinky musí jít nějakou dobu prostě stranou. Ruská obdoba facebooku – vkontakte – je též velmi utlumená, a všiml jsem si, že hodně příspěvků a komentářů zmizelo – někdy tak nějak včetně uživatelů. Zmizely kompletně i některé skupiny. Tak uvidíme, jak moc nám východní informační zdroje zůstanou otevřené.

Jedinou další novinkou je drobná mikroaktualizace, první z řady oprav grafické podoby některých detailů. Jmenovitě by se u té poslední mělo jednat o deformované nebo špatně zobrazené vítězné znaky u 3D stylů “Ryolit” na IS-7 a “Milton Pact” pro Concept 1B (ten byl přitom teprve nedávno vydaný).

No a to je pro dnešek asi všechno. Proč nebyl připínáček napsaný včas? Nějak jsme se nedohodli prostě 🙂 A já byl až doteď spravovat elektriku u jednoho starého přítele. Protože přátelství prostě je přednější než pár blikajících pixelů na obrazovce. Obzvlášť v dnešní době. Myslete na to, až vás ve hře něco rozčílí.

Na přání dobré chuti už bude hádám pozdě, tak alespoň příjemné zažití a nepřestávejte si hrát.

5 4 votes
Article Rating
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments