World of Tanks

Krátké zprávy

Krátké zprávy, které jsou však důležité

Na začátek se jistě hodí uvést, že čerpáme z RU regionu, takže není jisté, jestli se všechny nebo jen některé zprávy týkají i našich serverů. Pokud nám můžete potvrdit, že se tyto věci dějí i na EU, prosím, využijte komentáře pod článkem.

WarGaming oficiálně oznamuje dočasný zákaz úpravy jména klanu, klan-tagu, motta a emblému klanu, a také pozastavuje možnost vytvářet klanová oznámení. Omlouvají se za způsobené nepříjemnosti. Jakmile budou tyto možnosti opět dostupné, vydají oznámení. Otázkou je, jestli se opravdu jedná o technické problémy.

 

V náhodných bitvách se začalo objevovat velké množství falešných účtů – botů, a to i v bitvách nejvyšších úrovní. Odhalili to hráči po prozkoumání dotyčných účtů. Příčina tohoto jevu je zatím neznámá.

Dalším oficiálním oznámením WarGamingu je zrušení plánovaného velkého streamu s vývojáři a komunitními přispěvateli, který se měl uskutečnit 5.března. Nové datum zatím nebylo stanoveno. Tentokrát WG potvrzuje, že se tak děje kvůli současné smutné situaci. Budeme všem, nejen pracovníkům WG, držet palce, aby se dostali do bezpečí a vše se co nejdříve uklidnilo.
Herní servery se v současnosti mohou potýkat s technickými problémy. Je možné, že se nebudou zobrazovat vaše herní zdroje, tedy bony, kredity, goldy a free XP. Nebude tedy možné ani doplnit munici a spotřební doplňky, pokud je nemáte předem nakoupené ve skladu, obnovit standardní kamufláž za kredity, nakupovat zálohy a další předměty, a bohužel, což je nejdůležitější, ani opravit tank pokud byl v předchozí bitvě zničen nebo poškozen. Pokud se s něčím takovým setkáte, nepanikařte, všechny vaše zdroje jsou uložené na serverech a jakmile se obnoví spojení, budete je mít opět k dispozici. Jen zatím nebude možné hrát se strojem, který byl zničen nebo je bez munice. Nezapomeňte následně tank dovybavit a opravit manuálně, pokud se o to nepostará automaticky systém.
Stalo se vám něco z výše uvedeného? Podělte se s námi v komentářích.
5 1 vote
Article Rating
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments