SoutěžWorld of Tanks

Ta druhá vánoční soutěž (aktualizováno)

Konečně výsledky! 

Možná jste si všimli, možná ne – do textů některých mých článků jsem před Vánoci vložil občas nějakou blbinu, která tam nepatřila, byla navíc, nebo vyzývala k psaní něčeho konkrétního do komentářů. Jednalo se o drobnou soutěž s cenou 1000 goldíků pro vítěze. Rád bych poděkoval všem, kteří četli pozorně a výzvy k psaní klíčového slova hledali. Alespoň jednu odpověď poslalo celkem 46 čtenářů, z nich 8 zachytilo všechna klíčová slova a napsalo všechny potřebné komentáře. Z těch osmi nejúspěšnějších jsem vylosoval jednoho šťastlivce a už jsem ho kontaktoval přes zprávu ve hře a domlouváme zaslání odměny.

Ostatních 45 musím bohužel zklamat, alespoň vás musím pochválit za pozorné čtení. Na to, že soutěž byla hodně schovaná, mě počet komentářů docela překvapil. A co bylo prvotním impulsem k zahájení? Dlouhé překládání a dohledávání možných odměn v kartičkové loterii. Myslel jsem si, že ten nudný dlouhý seznam přeci nebude nikdo číst, a tak jsem tam vložil řádek navíc.

No vida – a četl!  Děkuju všem za účast a snad zase někdy v budoucnu nějakou kulišárnu vymyslím.


Vysvětlení proč zatím není zveřejněný nick vítěze : Soutěž byla určená pro nejpozornější a nejvěrnější čtenáře, a v podstatě tajná, ukrytá, schovaná do textu – takže nikde nebyla zveřejněná ani pravidla, ani podmínky. Prostě kdo si všimnul, mohl napsat. A jelikož nebyly nikde pravidla ani podmínky, jen u mě v PC, tak jsem nikde nemohl ani napsat že nick vítěze bude zveřejněný – proto sem se ho při oznámení o výhře i zeptal jestli nick můžu zveřejnit, tak prosím o trpělivost, pokud dostanu svolení, zveřejním.

Svolení jsem dostal, vítězem je Petank24cz.

5 1 vote
Article Rating
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments