Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Nedělní poledne je čas, kdy vychází Připínáček.

První týden roku 2022 za námi. Vyplnila se vám zatím vaše očekávání? Povedlo se vám dodržet svá předsevzetí, pokud jste si je dali? Já se přiznám, že si předsevzetí nedávám. nevidím v tom žádný větší smysl, ale držím vám všem pěsti, aby se vám vše vyplnilo.

Dovolte mi, abych vám připomněl, že zítra v 7:00 končí vánoční akce. Co je třeba udělat, shrnul Šadis ve včerejším článku. Tak se nezapomeňte podívat a udělat vše potřebné, hlavně vybrat slevy na tanky. Pokud nevíte, jaké slevy vybrat, nabízíme článek z loňského roku, jak získat nejvíce kreditů ze slev. Ceny by tanků by měly být stejné kalo loni. V pondělí už to nebude možné. Ještě sice není úplný konec akce, ale já už si dovolím její shrnutí z mého pohledu. Se začátku vše vypadalo složitě a zdálo se, že hráči nebudou bez placení schopni dosáhnout všech kolekcí. Přiznávám, že jsem si to myslel také. Nechtěl jsem si kupovat velké krabičkaes a nakonec jsem si je ani nekoupil. Přiznávám, že jsem jich 11 dostal a padl mi dokonce i osmičkový tank – Caliban. Ještě jsem ho nehrál, takže o něm možná někdy příště. Ale zpět k vánoční akci. Nevím, jestli to bylo plánováno dopředu nebo jestli to byla reakce na hráče, kteří celou akci po zjištění podmínek kritizovali a mnohdy i vyhrožovali, že do hry nebudou investovat peníze, ale WG spustilo víkendové mise, kde bylo možné získat 20 000 střepů. Stejně jako každý, kdo se přihlásil do hry, získal 50 000 střepů. S ohledem na výše zmíněné se nakonec ukázalo, alespoň u mě, že kolekce je možné sestavit i bez placení. A to ještě bez mučení přiznávám, že jsem asi 6 dnů včetně víkendu nehrál. Přišel jsem tím o 20k střepů. A kolekce se mi i přesto podařilo sestavit. Sestavil jsem nejen ty letošní, ale i ty z minulých let. Samozřejmě velké poděkování patří všem, kteří mi posílali malé krabičky, bez přátel, spolubojovníků, by dokončení kolekcí nebylo možné.

 

Takže zde smekám a děkuji WG, že nakonec se vlastně celá akce z mého pohledu povedla. Bylo možné získat všechny kamufláže. Za mě povedený krok, který velmi kvituji. Stejně tak pozitivně hodnotím možnost využít střepy i jako antiduplikátor. Myslím, že tohle je krok správným prohráčským směrem. Sice mi ještě chybí dokončit misi od Arnolda, ale to se mi snad do večera povede. kdybych měl celou akci ohodnotit jako ve škole bylo by to za 1-. Proč ten mínus? Protože začátek byl takový všelijaký, ale konec dobrý, všechno dobré.

Pokud jste nezaznamenali, nebo neviděli video WG s přáním radostných svátků, můžete se podívat na video níže. Z mého pohledu je i toto zajímavý počin, protože, pokud vás to zajímá, uvidíte tváře těch, kteří se o hru starají a se kterými možná komunikujete na fóru nebo jiných platformách. Takže pokud máte zájem, můžete se podívat. Mnohdy je dobré vidět, že ten, se kterým si píšete, je také člověk a uvidíte, jak vypadá. Za mě také krok správným směrem.

A co vy? Sestavili jste kolekce? Jak se vám celá akce líbila? Co byste doporučili zlepšit, co byste nechali? Napište nám do komentářů. 

Loučím se s vámi s přáním hezkého dne a budete-li obědvat, tak i s přáním dobré chuti.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
7 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments