World of Tanks

Novoroční dárek na RU serverech

V dnešní době jsou někteří lidé na větu začínající “Další vlna…” už alergičtí

Takže jsem se tomu vyhnul formou novoročního dárku, bohužel opravdu pouze pro hráče v RU regionu. Jedná se samozřejmě o vlnu banů za zakázané modifikace a kšeftování s účty. Podle všeho se tentokrát jedná o menší zásah. Prozatím nejsou známé přesné počty zabanovaných. Zajímavé ovšem je, že skoro všichni zabanovaní, kteří svůj trest veřejně sdíleli, měli aktivovaný tarif “Osobní kredit – herní” od té samé telekomunikační společnosti. Bany jsou tradičně na 7 dní a při opakovaném přistižení navždy.

Volný překlad textu z obrázku : K zamyšlení. Dostal jsem permaban za použití “tundry”. Děkuju za něj. Nový účet si dělat nebudu. Na účtu byly téměř všechny premiáky. Všechny dostupné “desítky” Pravidelné platby. A stačilo zničit v boji někoho podezřelým výstřelem a už letí ban. Všem hodně štěstí. Našel jsem důvod zmizet z táhle haldy odpadků. Kolegové z práce hrají s aimbotem a je nebanují. Na ně nepřijdou, tak tak. Vše nej do nového roku. Admine vykopni mě ze skupiny.

Před časem se vlny banů opakovaly každé 2-3 měsíce, ale poslední byl v červenci 2021 (a malý pouze pro hříšníky z klanové globální mapy v srpnu). Pak dlouhá pauza a nyní tresty pouze pro hráče připojené přes jeden konkrétní tarif jedné konkrétní společnosti. Takže buď ve hře už nejsou žádní podvodníci nebo WarGaming začal cheaty opět tolerovat a dává přednost politice “Platící cheater je prostě platící hráč a takových se nezbavujeme”. Kdypak se asi objeví nějaká banovací vlna i u nás…?

Zdroj:
0 0 votes
Article Rating
17 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments