World of Tanks

SuperTest: ShPTK-TVP 100 aneb blíží se nová československá větev?

Copak nám to míří na uzavřený Super Test? PRVNÍ československý stíhač tanků? Pojďme se na něj společně podívat!

aktuální parametry ČS stíhače

ShPTK-TVP 100 je první československý stíhač tanků ve hře. Na tanku je věž s plným otáčením o 360° a cyklické dělo, které udělí 250 bodů poškození na výstřel.

Stíhač probije standardními AP granáty 250 mm a speciálními granáty HEAT až 330 mm pancíře, díky tomu budete moci udělovat poškození i nepřátelům vyšších tierů. Čas zaměření: 1,9 s, přesnost: 0,41 a doba nabíjení 7,5 s.

 

Čelní pancíř vozidla dosahuje 65mm, vozidlo má výdrž 1 150 HP. Rozjede se až na 55 km/h, poměr výkon/hmotnost je 21,9 hp/t.

 

Co se týče hratelnosti, jde o pohyblivý a rychlopalný stíhač tanků, který dokáže zasáhnout širokou škálu cílů. Díky rychlosti jeho palby opravdu nemusíte mít strach, že vaše granáty zbytečně poletí na rychlé nepřátelské tanky a vysoká průbojnost jeho speciálních granátů typu HEAT vám umožní postavit se i hodně tvrdým nepřátelům na vyšších tierech.

Další statistiky tanku:

Rozptyl – při otáčení věže – 0.08
– při pohybu tanku –0.18
– při otáčení podvozku – 0.18
– po výstřelu – 4
Rychlost náboje – 897/795/900 m/s
Odpor terénu – 1/1.35/1.95

 

Každopádně statistiky ještě nejsou konečné, berte to prosím v potaz. Jakmile budeme vědět víc, podělíme se s vámi, našimi čtenáři. A vy se pro změnu můžete dole v komentářích podělit o názory na nový tank.

Zdroj:

Soowa_Rozarka

Dohlížím na dodržování "štábní kultůry" a jsem pro hromadu srandiček. Zajímá mě skoro vše, co má kola nebo pásy a další věcičky a taky hlavně druhoválečná historie, takže s ní jednou za čas "otravuju"

5 1 vote
Article Rating
23 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments