Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Sváteční neděle a sváteční připínáček.

Dnes vás nebudu dlouho zdržovat. Přeci jen pořád ještě máme svátky a je mnohem lepší prožívat čas s někým, koho mám rád, s někým, na kom člověku záleží. Vánoce jsou chvíle, kdy by si člověk měl uvědomit, že není na světě sám. Měl by věnovat svůj čas nejen sobě, ale také ostatním, kteří jsou pro něj důležití. Člověk mnohdy považuje některé věci za samozřejmé, nepřemýšlí o nich. Prostě jsou a myslí si, že budou pořád. Ale ve skutečnosti tomu tak není. Je proto dobré se čas od času zamyslet a uvědomit si, že čas hrozně rychle běží a mnoho věcí odsouváme na později, však on se ten svět nezboří. Tak zkuste si představit, že ta chvíle později je teď. Prostě jen tak se zamyslet nad maličkostmi, které jsou ale důležité a bez nich by ten náš život nebyl stejný. Takové zamyšlení stojí jen chvilku našeho času a může hodně ovlivnit. A kdy to udělat než v době Vánoc? A třeba zjistíte, že ty maličkosti jsou přesně ty věci, které dávají životu smysl.

Přeji vám všem, abyste našli svůj vnitřní klid, abyste měli sílu a dokázali změnit věci, které změnit můžete. Abyste měli trpělivost snášet věci, které změnit nemůžete. A abyste měli moudrost a dokázali rozeznat, co je co.

Loučím se s vámi s přáním hezkého dne a budete-li obědvat, tak i s přáním dobré chuti.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments