World of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Čas letí jako bláznivý a je tady další nedělní poledne a s ním pravidelný Připínáček

A začněme informací, kdy bude spuštěna aktualizace 1.15. Možná se někteří z vás zúčastnili Veřejného testu zmíněné aktualizace. V tuto chvílí probíhá třetí iterace tohoto testu s tím, že do hry by se aktualizace měla dostat  podle regionů v následujících dnech:  ASIA 6. prosince, NA 7. prosince, RU 8. prosince, EU 8. prosince. Tak uvidíme, jestli jsou zmíněné informace pravdivé.

Před chvílí se u nás na Discordu objevil další bonusový kod: THERISEOFCAP . Takže se o něj s vámi podělím. Aktivujete kliknutím na kód. Snad bude ještě nějakou tu chvíli fungovat. Kódy jsou zpravidla omezeny počtem aktivací.

Také bych vám rád připomněl, že stále probíhá maraton na tank AltProto AMX 30. Snad jen pro zajímavost stojí za to uvést, výsledky takzvaného Speedrunu, kdy probíhá nepsaná soutěž, kdo dokončí maraton jako první. V tuto chvíli již má tank první majitele. Jde o nový časový rekord, kdy maraton byl dokončen za 19 hodin a 2 minuty Poslední, desátá etapa byla splněna přes zkušenosti 155 bitev, průměrné poškození 5,2K, procento vítězství 71,6%. Pro zajímavost uvádím i výsledky předchozích speedrunů : Strv K – 25 hodin a 34 minut Kampfpanzer 07 RH – 22 hodin a 48 minut 122 TM – 23 hodin a 3 minuty Objekt 274a – 25 hodin a 26 minut CS-52 LIS – 25 hodin a 45 minut Bat.-Châtillon Bourrasque – 24 hodin a 8 minut M54 Renegade – 19 hodin a 18 minut. A co vy? Snažíte se v maratonech získat tank? Měříte si čas, jak dlouho vám to trvá?

S blížícím se koncem roku již tradičně připravuje WG Adventní kalendář. měl by být spuštěn 1. prosince. Bohužel, stále se nám nepodařilo zjistit, které tanky by měl obsahovat. Nicméně v komentářích se s námi můžete podělit o své představy a přání, co byste si chtěli pořídit do sbírky.

Pro ty z vás, kteří se ještě od 25. listopadu  nepřihlásili do hry připomínám, že můžete získat svou Zaslouženou odměnu. Součástí zasloužené odměny jsou i žetony, které můžete utratit za předměty, které se vám líbí. Obchod naleznete přímo ve hře v záložce Obchod, kde si vyberete Zaslouženou odměnu. Zde je možnost utratit získané žetony. Jednou z možností je utratit je za Styly na tanky. Každý styl na konkrétní tank můžete mít právě jednou, proto je u stylu uvedený text o kompenzaci. Tento text se objevuje všem, tedy nezáleží na tom, jestli styl máte nebo ne. Nenechte se tím tedy zmást. Hlavní odměnou je tank VK 28.01 105. Pokud jste si odměnu vyzvedli a vyzkoušeli tak víte, že těchto tanků je na šesté úrovni většina. Takže těm, kteří to ještě neudělali, doporučím chvíli počkat a až pak ho vyzkoušet. Pokud jste ale neodolali, můžete se podělit o své názory na zmíněný tank.

Loučím se s vámi s přáním hezkého dne a budete-li obědvat, tak i s přáním dobré chuti.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 2 votes
Article Rating
11 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments