World of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Vítám vás u dalšího nedělního připínáčku

Před pár dny jsme zveřejnili 1 000. příspěvek na našich stránkách. Děkujeme za vaši přízeň. I nadále se budeme snažit přinášet novinky a zajímavosti z naší oblíbené hry. Já vím, že někdy vám můžeme přijít negativističtí, ale všichni, kteří jsme v redakci, kteří se podílíme na chodu těchto stránek a našeho redakčního Discordu, máme hru rádi, baví nás a chceme, aby se posunula dopředu. K tomuto přístupu ovšem patří i kritika. Někteří z nás jsou kritičtější, jiní umírněnější, ale pořád nás hra zajímá a chceme ji zůstat věrní i nadále. Pokud máte jakoukoli připomínku či námět, nebojte se nám napsat do komentářů nebo na redakční email. Budeme rádi za jakékoli podněty. Zároveň chci poděkovat všem, kteří nám posílají zprávy. Snažíme se všem odpovědět a věřte, že opravdu čteme všechno, co nám posíláte. A jsme za to rádi.

Nezapomeňte, že v těchto dnech až do 24. listopadu probíhá akce WG s denními nabídkami. Máte možnost si vybrat pět různých karet, které obsahují určité předměty. Pozitivní na celé akci je fakt, že se objevují předměty zadarmo. Například jde o garážové stání nebo obtisky, které je možné prodat a něco na celé akci vydělat. Stejně tak je zajímavou možností získat prémiové tanky za stříbrné. Já jsem si pořídil Type 62. Další nabídky jsou za zlaté a reálné peníze. Celou nabídku jsme se pro vás pokusili shrnout včera a naleznete ji zde.

Zasloužená odměna

Pokud někdo z vás dlouhou dobu nehrál a nevyzvedl si zaslouženou odměnu za rok 2020, má poslední šanci tak učinit do 24. listopadu. Jak? Zcela jednoduše – stačí se přihlásit do hry. Je pravděpodobné, že po tomto datu možná získáte zaslouženou odměnu za rok 2021 s tím, že v minulosti se připisovaly i odměny minulé. Nicméně není to jisté, takže pokud máte o odměny zájem, přihlaste se raději před uvedeným datem.

Pokud vás zajímá, co se objeví v další aktualizaci 1.15, můžete si vyzkoušet Veřejný test. V tuto chvíli jež probíhá jeho druhá iterace. Takže neváhejte a stáhněte si ji. Na zítra máme připravený článek s informacemi z testserveru a supertestu. Takže se máte na co těšit. Vija pro vás připravil zajímavé shrnutí.

Závěrem si dovolím ještě připomenout, že se blíží konec současného Battlepassu. Takže pokud jste jej ještě nedokončili nebo jste si nevyzvedli odměny, nezapomeňte tak učinit, abyste nepřišli o žetony. Konec je naplánován na 8. prosince.

Ještě jednou vám všem děkuji za přízeň a loučím se s vámi s přáním hezkého dne a budete-li obědvat, tak i s přáním dobré chuti.

 

 

 

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 3 votes
Article Rating
8 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments