Common TestWorld of Tanks

Aktualizace 1.15 a nové styly

Blíží se nám  aktualizace 1.15. Na Common testu  je již dostupná a s ní se objevilo i pár nových stylů. Pojďme si ukázat tyto styly  a nebojte se nám do komentářů říct, co si o nich myslíte.

Styl pro Kampfpanzer 50t ,,Garm”

Styl je nehistorický, stojí 4 500 zlatých a je pouze pro vozidlo Kpz 50t. S největší pravděpodobností půjde získat v režimu ,,Hodnocené bitvy”.

Popis stylu:

“Garm – pekelný pes severské bohyně Hel, dcery Lokiho. Strážce bran království mrtvých. Během Ragnaroku se měl Garm utkat s Tyrem, bohem války a bitvy, přičemž se oba soupeři měli navzájem zabít. Podle některých popisů má Garm čtyři oči.”

-Wikipedie

– Ve středu přišel znovu. Z nějakého důvodu chodí do naší kanceláře jen ve středu. Ten vysoký, jednooký inženýr, kterého k nám poslali… ať už je odkudkoli. Měl u sebe tlustou složku s dokumenty, různými schématy a plány. Viděl jsem ty papíry jen z dálky, ale myslím, že všechny listy byly plné podivných vzorců, které nesouvisely s žádnými údaji, na které jsme zvyklí. A nevypadalo to, že by byly v němčině, ale tím si nemohu být příliš jistý.

Inženýr prohlásil, že jím navrhovaná ochranná technologie nemá obdoby – “ani ve vašem světě, ani v žádném jiném”. Ale je to zvláštní člověk. Přes den se procházel v parku se svými dvěma psy, kteří ale byli na psy trochu moc velcí, a v noci pracoval v dílně… Podívejte se na obrázky. Tohle je jeho “ochranná technika”. Když jsem se poprvé podíval na to, co udělal (a komise to schválila – jen tam stáli, okouzlení!), šel mi mráz po zádech. A jak říkal, že “to nemá ve vašem světě obdoby”, ne v “našem”, chápete? Kdo je to, Karle? Co s tím teď budeme dělat?

 

 

Styl pro M60 ,,Hellraiser”

Styl je historický, stojí 4 500 zlatých. Je pouze pro vozidlo M60 a s největší pravděpodobností půjde získat na ,,Globální mapě”

Popis stylu:

– Nápis “Nepřekračujte plot!” – pro koho si myslí, že je? Protože kdyby o něco zakopli a spadli dva metry dolů na betonovou podlahu, je to moje odpovědnost. A to ještě není to nejhorší! Ti malí lezci zničili držák kulometu a rozbili boční větrací otvory – to už je trochu moc. Třicet minut jsem jim vysvětloval, jak je tohle vozidlo jedinečné: Prošlo testováním, vidělo akci všude, kde se něco dělo, bylo používáno ve speciálních operacích – a mělo to štěstí, že se během totální demilitarizace neproměnilo ve šrot – to všechno v barvě a s odkazy na dokumenty. Kdyby tak tihle uličníci věděli, jak jsme o něj bojovali, jak jsme ho sem převáželi… Protože je tak zajímavé, že tohle vozidlo zažilo dobrodružství hodná tří životů. Ale ne, jediná otázka, kterou po prohlídce slyším, je: “Jaké je heslo k Wi-Fi?

Ach, mládí… Díky, že jsi nedal do hlavně šálky od kávy. Ale i to nejspíš jen proto, že je to příliš vysoko, než aby se tam dalo dosáhnout.

 

Šádis

Mladý začínající redaktor se špatným smyslem pro humor kterého baví psaní. Věnoval se hraní hry World of Tanks, kterou dnes zapne už jen občasně. Hra, která je jako droga.

5 1 vote
Article Rating
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments