World of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Nedělní poledne je tady a s ním přichází další Připínáček.

Dnes vás nebudu dlouho zdržovat, vezmu to rychle a krátce.

Kdo nezaregistroval, v pátek se objevil bonusový kód do hry Word of Tanks. Zadejte v prémiovém obchodě do políčka Uplatnit kód Wargaming slovo: CALAMARI a až do vyčerpání počtu aktivací získáte obtisk Kraken.

Doufám, že bude ještě chvíli fungovat.

Další věcí, nad kterou bych se chtěl pozastavit, je situace, ke které může dojít u Buráka, pokud máte poškozené dělo. Při určité kombinaci vybavení a schopností posádky může dojít k tomu, že poškozené dělo je přesnější než dělo, které je v naprostém pořádku. Přijde vám to zvláštní? Nejste sami.

Vysvětlení naleznete v přiloženém videu (anglicky – můžete si zapnout automatické titulky, kde sice ne úplně dokonale, ale dostatečně pro porozumění získáte český překlad.

 

Závěrem připomínám, že WoT je jen hra. Tak prosím, nejednejte jako jistý obyvatel Jekatěrinburgu, který nožem pobodal svého starého kamaráda, protože se právě kvůli WoT pohádali.

Tak se s vámi loučím s přáním hezkého dne a budete-li obědvat, tak i s přáním dobré chuti.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
10 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments